Transport gratuit 100buc mult 5pin RGBW ac conector, ac cu gămălie, tip masculin 5pin de culoare neagra, pentru LED-uri RGBW benzi DIY
Novato

Transport gratuit 100buc mult 5pin RGBW ac conector, ac cu gămălie, tip masculin 5pin de culoare neagra, pentru LED-uri RGBW benzi DIY

RON 62.40

El producto está disponible


Transport gratuit 100buc mult 5pin ac conector pentru benzi cu led-uri RGBW, ac cu gămălie, tip masculin 5pin, pentru LED-uri RGBW benzi DIY
Descriere : Usor de utilizat pentru LED-uri RGBW Banda Flexibila(10mm, 12mm) Nu este nevoie de lipire Tip Conector : 5 pin RGBW Conector rotund : 0.6 mm ac distanță : 2,54 mm Material : Pinii sunt placat cu cupru Culoare : Negru ambalaj : 100buc/pachet
Înainte de a licita, pls vă rugăm să citiți cu grijă de mai jos :
Comanda :
1). Atunci când, pentru nimic în culoare albă, cu excepția prilej special, pls vă rugăm să definească alb rece sau alb cald, lăsând mesaj. Dacă nu, se va considera ca alb rece.
2). Pentru toate controler si telecomanda , nu va fi fără baterie în interiorul, deoarece bateria nu poate trece de inspecție de securitate la export și vamale de import.
3). Pls rugăm să ne anunțați valoare declarată pentru transport, real sau scăzută, lăsând mesaj. Dacă nu, vom declara ca valoare reală.
4). Dacă ați găsit unele dezacorduri în descriere, titlu, o fotografie sau pret, va rugam sa rugam sa ne contactati inainte de a licita pentru a evita neplăcerile sau litigiu.
Feedback-ul :
1). Cu amabilitate feedback-ul, odata ce ai primit și checcked element.
2). 5 Stele feedback-ul este extrem de popular, dacă vă place noastră de produse și servicii. Înainte de a comunica cu noi, vă rugăm să NU lăsați orice feedback NEUTRU sau NEGATIV.
Plata :
1) Plata prin Escrow este foarte recomandat.
2) Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import, care poate pare.
3) Reducere pentru combinate de transport maritim este disponibil.
Transport maritim și de manipulare :
1).În principal avem de a trimite bunuri prin China post air mail gratuit de transport maritim și unele DHL, EMS transport gratuit. Puteți alege alte moduri enumerate, daca crezi ca China post air mail durează prea mult timp.
2). Ajunge într-7-20 de zile prin caile Respiratorii post sau 5-8 zile lucrătoare de către EMS/DHL/UPS (depinde de țară și viteza de livrare de la oficiul postal).
3).Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs., cod postal, telefon si adresa de e bine.
4) vă Rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când îl obține și de a nu semna dacă pachetul este rupt.

Către proprietăți

Cerere:
Iluminat

Produse din categorie