(XDL-003 10buc/lot)96*40*27mm mai Noi LED-uri de putere driver carcasă carcasă din material plastic pentru led-uri de putere de aprovizionare
Novato

(XDL-003 10buc/lot)96*40*27mm mai Noi LED-uri de putere driver carcasă carcasă din material plastic pentru led-uri de putere de aprovizionare

RON 44.00

El producto está disponible


(XDL-003 10buc/lot)96*40*27mm mai Noi LED-uri de putere driver carcasă carcasă din material plastic pentru led-uri de putere de aprovizionare
Descriere produs :
1,tip : Plastic Led Driver Cabina
2,Exterior dimensiuni : 96*40*27mm
3,Material : Plastic/ABS
4,greutate Neta : 24g
5,Culoare : Alb
Produse :
Serviciul nostru și avantaj :
1. Profesională și ingineri cu experiență
2. Pot oferi diferite tipuri de cabina de electronice, material, culoare și dimensiuni pot fi personalizate
3. Mare număr de inventar disponibile
4. În timpul serviciului
5. Garanție a produsului
6. Mai mult de 16 ani de experiență
7. De înaltă tehnologie, oferă suport pentru tehnologia
8. Timp de livrare : 7 zile lucratoare
Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita dumneavoastră , există câteva puncte de mai jos se referă atentie
Toate imaginile sunt în conformitate cu produsele
Vă Rugăm Să Acorde O Atenție La
Clientul Observa :
1. Pentru Germania clienții, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex, pls spune-ne numărul EORI. Fără ea, putem livra numai prin DHL, Hongkong Post sau China Post!
2. Pentru clienții ruși, pls spune-ne numele tău complet(cel puțin 3 cuvinte), inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rus wll nu relases coletul și a reveni la China!
3. Pentru clienții din Brazilia, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex sau DHL, pls spune-mi CPF sau CNPJ număr. Fără ea, vamale va returna bunurile dumneavoastră în China.
4. Pentru cutomers din Amercia de Sud (cum ar fi Argentina, Peru,Columbia,etc), în cazul în care u au cod fiscal, va reduce multe probleme cu vama.
5. Dacă alegi să livreze către China Post(în special Ucraina, Belarus ), pls aștepte cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 20 de zile.
Termeni de Serviciu :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, brokeragefees, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Către proprietăți

Numărul De Model:
XDL-003
producător:
Xinda
Tip:
Driver Led cabina
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
livrare:
7 zile lucrătoare
Exterior Dimensiuni:
96*40*27mm
Greutate netă:
24g
culoare:
Alb
Nivelul De Protecție:
IP54
Numărul De Model:
XDL-003

Produse din categorie