(XD-F4-1)100*68*50mm transport Gratuit, Montare pe Perete abs plastic carcase din plastic transparent carcase cutie
Novato

(XD-F4-1)100*68*50mm transport Gratuit, Montare pe Perete abs plastic carcase din plastic transparent carcase cutie

RON 56.80

El producto está disponible


(XD-F4-1)100*68*50mm transport Gratuit, Montare pe Perete abs plastic carcase din plastic transparent carcase cutie
Caracteristică :
1. Suprafata de Montat, rezistent la apa de plastic sigilate electrice cabina comutator cutie de Joncțiune.
2. Mai bine rezistent la apă și Anti-coroziune performanță proteja instrumente chiar și în mediu ostil.
3. 1/4 greutate de cutie de metal permite transportul ușor și eficient de lucru.
4. Rezistent la coroziune și izolare termică superioară.
5. Rezistent la apa si praf-produs gratuit care devine prin inspecții stricte de calitate.
6. S-au dovedit calitatea în multe teste legate.
7. Convenabil de a folosi pentru consola-alternativă feroviar și buton cutie, mini-terminal, cutie semnal, indicator/meter consola,comunicare cutie de conexiuni și etc.
Descriere produs :
1,tip : Plastic Distribuție Cabina
2,Extern dimensiune : 100*68*50mm
3,Material : Plastic
4,greutate Neta : 120g
5,Culoare : Gri Produse :
Clientul Observa :
1. Pentru Germania clienții, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex, pls spune-ne numărul EORI. Fără ea, putem livra numai prin DHL, Hongkong Post sau China Post!
2. Pentru clienții ruși, pls spune-ne numele tău complet(cel puțin 3 cuvinte), inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rus wll nu relases coletul și a reveni la China!
3. Pentru clienții din Brazilia, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex sau DHL, pls spune-mi CPF sau CNPJ număr. Fără ea, vamale va returna bunurile dumneavoastră în China.
4. Pentru cutomers din Amercia de Sud (cum ar fi Argentina, Peru,Columbia,etc), în cazul în care u au cod fiscal, va reduce multe probleme cu vama.
5. Dacă alegi să livreze către China Post(în special Ucraina, Belarus ), pls aștepte cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 20 de zile.
Termeni de Serviciu :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, brokeragefees, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Către proprietăți

Numărul De Model:
XD-F4-1
Exterior dimensiuni :
100*68*50mm
Greutate Netă :
120g
Culoare :
Gri
ambalare :
1buc
Nivelul De Protecție :
IP67
Tip :
Plastic cutie de Joncțiune
Funcția :
Pentru echipamente electrice
is_customized :
Yes

Produse din categorie