YGS-017-1 138*45*160/5.43x1.77x6.3(wxhxl)mm Aluminiu extrudare caz,Cadru de aluminiu pentru prelucrare
Novato

YGS-017-1 138*45*160/5.43x1.77x6.3(wxhxl)mm Aluminiu extrudare caz,Cadru de aluminiu pentru prelucrare

RON 39.00
RON 41.20

El producto está disponible


YGS-017-1 138*45*160/5.43"x1.77"x6.3"(wxhxl)mm Aluminiu extrudare caz,Cadru de aluminiu pentru prelucrare
NR. : YGS-017-1
Material : AL 6063
Dimensiune : YGS-017-1 138*45*160/5.43"x1.77"x6.3"(wxhxl)mm Aluminiu extrudare caz,Cadru de aluminiu pentru prelucrare
Finisaj : Sablare , Anodizat
Stoc Culoare : Negru , Argintiu
Componente Nu fac Parte nume buc Material Culoare /Finisaj 1 Fram 2 AL 6063 Negru , Argintiu 2 Panou 2 Al 6063 Negru , Argintiu 3 Șurub 8 M3 *6 Oțel placat cu Nichel , Negru TRIVALENT CROMAT
Mor de proiectare→luare a Muri→Topire&aliere→Extrudare→Tăiere→prelucrare CNC→Driling→Atingând→Surfacetreatment→Sudare→Asamblarea→Ambalare→Transport→După Vânzarea de Servicii
De transport maritim 1 Exprima : 5-7 de lucru date 2 Air Mail : 2-4 săptămâni 3 Mare e-Mail : în Funcție de Situația reală. Metoda de ambalare 1 Standard de ambalare : folie de plastic învelite pentru fiecare profil în scopul de a proteja profilelor suprafețelor,hârtie kraft împachetate în pachete. 2 Speciale de ambalare : cutii de lemn+fier tăvi. 3 Pachete sau cutii cu bare de lemn 4 EPE+cutii de carton. 5 Personalizate, metode de ambalare sunt binevenite.
Despre detalii , vă rugăm să nu ezitați să ne informați .
Ambalare
Comanda de minim 300 kg per comandă de probă.Un pc de proba gratuit oferit de aprobare și păstrate pentru viitor producția de masă de inspecție, taxele de livrare pe cumpărător . incintei avem stoc MOQ este 1 buc Scule Disponibile Eșantion Conduce timp de 7 -10 zile lucratoare . un alt 7-10 zile face scule, dacă este necesar. Producția conduce timp de 10-20working zile. Termenul de plată Scule : 100% prepaid prin transfer bancar.
Parti : 40% in momentul confirmarii comenzii și echilibru înainte de livrare de T/T.
Alte condiții de plată pot fi discutate. De transport pe Termen FOB,CIF sau altele pot fi discutate. Comunicarea eficientă cu tine , vom oferi o cotatie termen de 48 de ore
Widly folosi pentru
Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în instrument, energie electrică, telecomunicații, radio și televiziune, echipamente medicale, echipamente de rețea, și așa mai departe. Ne-am construit o vastă rețea de vânzări în întreaga țară, iar produsele sunt exportate în întreaga lume . apreciat de către clienți.
Foshan Nanhai Yonggu Produse Hardware Fabrica a fost înființată în anul 2004, situat în Nanhai District, Foshan City, Provincia Guangdong. Compania noastra acopera peste 1.500 de metri patrati. Există multe centre de prelucrare CNC, CNC, frezare, stantare, gaurire & mașini de rectificat, mașini de sablat și alte echipamente avansate de prelucrare. Ne sunt specializate în producția de șasiu din aluminiu, aluminiu panou comutator, DIY șasiu amplificator panou, cutie ecranat, precum și o varietate de specificații butoane și aparat de picioare și așa mai departe. Suprafața de desen, sablare, oxidare, ecran de imprimare și tratament de suprafață pot fi personalizate. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în instrument, energie electrică, telecomunicații, radio și televiziune, dispozitiv medical, rețea, hotel și militare de aprovizionare.
FAQ
1.Poate mi-ai trimis desen pentru noi ?
Răspunsul Desene de la site-ul a fost doar pentru referință, Mai multe informații corecte și unele cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați. OEM/ODM ordinele sunt binevenite. Sunt călduros bun venit pentru a dezvolta noi produse cu noi. Noi va oferim cele mai bune produse și prețuri rezonabile.
2. Poti face comanda OEM ?
Răspunsul
Cantități pentru masina de gaurit, ecran de imprimare sau cu laser, trebuie să furnizeze noi desene . Dacă nu, de asemenea, poate comandat de compania noastra pentru design, disponibile la noi pur și simplu lipit componente electronice placi PCB .vom fi în funcție de poziția de componente electronice pentru design rezonabil de foraj poziție.
3.Cât timp va dura ?
Răspunsul
Dacă aveți nevoie de a crea un nou mucegai , pentru profil din aluminiu nevoie de 12-15 zile , pentru panou frontal cu orificiu mucegai nevoie de 7 zile . pentru cabina cu orice tratament de suprafață nevoie de 5-7 zile ,vom produce produsul pentru mai mult de 15-25 zile după ce a confirmat eșantion.
Feedback-ul
Am aprecia foarte mult feedback-ul dvs. pozitiv și va face același lucru.
Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați orice feedback neutru sau negativ .

Către proprietăți

culoare:
gri
Nume De Brand:
GOF
Numărul De Model:
YGS-017-1

Produse din categorie