Fierbinte Aplicatiile de Dantela de mireasa bolero de mireasa jacheta bolero de mireasa Nunta Folie de accesorii de nunta bolero casamento(BOLE-1001)
Novato

Fierbinte Aplicatiile de Dantela de mireasa bolero de mireasa jacheta bolero de mireasa Nunta Folie de accesorii de nunta bolero casamento(BOLE-1001)

RON 147.96

El producto está disponible


Atunci când comanda,pls scrie dimensiunea lățimea umerilor,bratul gaura,biceps,bust,talie
Ps : ne va livra prin china post air,este transport gratuit,dar are nevoie de aproximativ 15-35 de zile pentru a ajunge.
Nume de Brand Asa Stil de Numărul BELO-1006 Tesatura Dantelă Înfrumusețarea Aplicatiile de Culoare Clientul poate alege orice culoare din graficul de culori Dimensiune Dimensiuni Standard sau Dimensiuni Personalizate Tip consumabil OEM, ODM, W holesale și cu Amănuntul Conduce Timp de 4 zile MOQ 1 Bucată de Probă Timp de 2 zile Personalizat Da Expediere DHL/Fed Ex/UPS/TNT/EMS/Aramex/TAXĂ/Equick/China post de aer
Măsura Ghid&Dimensiunea Diagramă
Paletarul De Culori
Despre Asa
Metoda De Transport Maritim
Compania expres termenul de Livrare a Verifica on-line DHL America de Nord, Europa, Asia, Australia, Transport lua doar 3-5 zile, în alte țări, va dura aproximativ 5-7 zile www.dhl.com Fedex America de Nord, Europa, Asia, Australia, Transport lua doar 3-5 zile, în alte țări, va dura aproximativ 5-7 zile www.fedex.com UP America de Nord, Europa, Asia, Australia, Transport lua doar 3-5 zile, în alte țări, va dura aproximativ 5-7 zile www.ups.com EMS America de Nord, Europa, Asia, Australia, Transport numai ia 4-7 zile, în alte țări, va dura aproximativ 6-8 zile www.ems.com TNT America de Nord, Europa, Asia, Australia, Transport lua doar 3-5 zile, în alte țări, va dura aproximativ 5-7 zile www.tnt.com Notă : Timpul de vacanță speciale cum ar fi Chineza Festival de Vacanță,Sărbători Naționale,timp de transport maritim va un pic mai mult.
Vânzător Promit
Notă : se acceptă numai o rambursare parțială sau completă pentru produsul care are probleme din cauza neatenției noastre 1 Articol trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la acceptarea de livrare. Nici o Restituire : Peste 7 Zile încă nu a revenit. 2 Produsul trebuie să fie nepurtate și în starea inițială chiar și după ce a încercat pe de formă și dimensiune. 3 Nu se potrivesc pentru tine(cu dimensiunea greșit), în calitate de problemă. 4 Nici o Restituire : Personalizat-a făcut Petite sau Plus Dimensiune și a Făcut să caietul de sarcini 5 este cumpărătorilor responsabilitatea de a plăti returnare sau de schimb de timbre.
FAQ : Dacă vrei să afli mai multe informații, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi,va vom contacta in 24 de ore.
Feedback-Ul Nostru

Către proprietăți

culoare:
Alb, Ivory
Dimensiune:
S, M, L, XL
Tip De Element:
mireasa împachetări
Numele Departamentului:
Adult
Nume De Brand:
Ruolai
Technics:
Appliqued
Material:
Microfibra
Numărul De Model:
BOLE-1110
Spectacol De Culoare:
Ivory/Personalizate
Fabrica proprie:
Da
imagine reală:
dantela de mireasa bolero de mireasa jachete
Stil:
scurt mânecă sacou de nunta
Bolero:
nunta bolero
bolero femei:
accesorii de nunta
sacou de nunta:
bolero dantela
mireasa bolero dantela:
bolero de mireasa
bolero feminino:
nunta bolero dantela
bolero de mireasa:
nunta bolero alb

Produse din categorie