CITALL 5x300cm Verificator Reflectorizante de Siguranță Avertizare de Vizibilitate Bandă de Marcare Autocolant pentru Autoturisme, Motociclete, Biciclete Atenție autocolante
Novato

CITALL 5x300cm Verificator Reflectorizante de Siguranță Avertizare de Vizibilitate Bandă de Marcare Autocolant pentru Autoturisme, Motociclete, Biciclete Atenție autocolante

RON 7.96

El producto está disponible

2"X118" Verificator Reflectorizante De Siguranță Avertizare De Vizibilitate Bandă De Marcare Film Autocolant
Stare : 100% nou Culoare : Rosu & Galben/Alb & Rosu/Rosu & Verde/ Negru & Galben Patten : Verificator Material : PVC Dimensiune : Despre 5x300cm/ 2"X118" Potrivite :
pentru autoturisme, motociclete, biciclete, camioane, microbuze, motostivuitoare, remorci, autobuze, tractoare, nave, terenul, scena, alei pietonale, usi, fabrica de lemn, o varietate de canale și legate de echipamente mecanice, de constructii închiriere de echipament..etc Articol incluse : Reflectorizantă de Siguranță Bandă x 1
Bandă reflectorizantă este un fel de lumina poate reflectorizante în întuneric și noaptea. O bandă reflectorizantă joacă un avertisment și memento rol, în principal, pentru facilitățile de transport rutier, autovehicule, motociclete, biciclete, masini, motociclete, nave, terenul, scena, o varietate de canale și legate de echipamente mecanice.
Caracteristică :
1) cel Mai bun unghi larg de reflecție de performanță. Menține o bună reflectorizante performanță chiar și la o mai mare unghiul de incidenta.
2) Cu cap hexagonal model fagure de miere, suprafața este de trei-dimensional.
3) Bun Vâscos, durată lungă de viață, puternică reflexie.
4) Livrat cu un solvent acrilic auto-adeziv suport
5) suprafață Netedă, nu este ușor pentru a stoca praf, rezistenta la apa si rezistenta la umezeala.
6) Organismul de film reflectorizant poate sublinia în mod clar conturul caroseriei, contribuind la identificarea vehiculului, tipul, dimensiunea și de a evita accidentul, frecvent utilizate în caz de urgență vehicule de sprijin, serviciile comunale și locale autoritatea de vehicule.
7) este, în principal, pentru facilitățile de transport rutier, nave, terenul, scena, o varietate de canale și legate de echipamente mecanice.
8) Mare pentru pasarele, uși, podele din fabrică, camioane, microbuze, motostivuitoare, remorci, autobuze, tractoare, utilaje constructii inchirieri echipamente etc
Vă rugăm să rețineți : Acest tip de bandă este banda reflectorizanta, atunci când sa întâlnit lumini, acesta va fi reflectorizante în noaptea întunecată. Nu auto-luminos. Banda în sine nu emit lumină!

Către proprietăți

Nume De Brand:
CITALL
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Tipul De Ulei Sfaturi
Model:
OEM
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Numele Modelului:
-
Element De Lungime:
3m
Lățime Produs:
5cm
is_customized:
Yes
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant:
Caroserie
categorie:
Autocolante
Tip De Element:
Autocolante
Tip De Material:
PVC
Patten:
Verificator
Compatibilitatea 1:
pentru vehiculele de transport
Compatibilitate 2:
pentru industria de avertizare
Compatibilitate 3:
pentru construcția atenție
Element inclus:
Reflectorizante de Siguranță Bandă x 1
Se potrivesc pentru 1:
pentru autoturisme, motociclete, biciclete, camioane, microbuze, motostivuitoare
Se potrivesc pentru 2:
pentru remorci, autobuze, tractoare, nave, terenul, etapă, pasarele
Se potrivesc pentru 3:
pentru uși, podele din fabrică, o varietate de canale
Dimensiune:
About 5x300cm/ 2X118

Produse din categorie