Noi De 9.6 Digma Plane 9505 3G ps9034mg Tableta Capacitiv Touch Screen Digitizer Sticla panou înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit
Novato

Noi De 9.6 Digma Plane 9505 3G ps9034mg Tableta Capacitiv Touch Screen Digitizer Sticla panou înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

RON 32.00
RON 34.00

El producto está disponible


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,ci la cea care te-a primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Către proprietăți

culoare:
Alb, Negru
Numărul De Model:
Pentru Digma Plane 9505 3G ps9034mg
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Nume De Brand:
witblue
Compatibil:
Digma Plane 9505 3G ps9034mg
Tip:
touchscreen

Produse din categorie