Digital Portabil Impermeabil LCD PH&ORP Metru de Calibrare Automată 0.0-14.0 pH Tester 500mV orp de Calitate a Apei Valoarea Mmonitor
Novato

Digital Portabil Impermeabil LCD PH&ORP Metru de Calibrare Automată 0.0-14.0 pH Tester 500mV orp de Calitate a Apei Valoarea Mmonitor

RON 208.00
RON 260.00

El producto está disponible


Calibrare automată Digital Portabil, rezistent la apa PH&ORP Metru 0.014.0 p H-ul și 500m V Potențialul de Oxido-Reducere
1 Denumire Produs : CT-6821 - tip stilou PH&ORP (pen) metru 2 Produse : CT-6821 PH&ORP pen acidimeter de a folosi de înaltă performanță CPU chip, de înaltă precizie AD tehnologia de conversie și SMT tehnologie este un versatil, inteligent instrument. De stocare, calcul și Compensare Determinarea PH-ului&ORP parametri valoare. Afișaj clar, operație simplă și precisă de testare de performanță, astfel încât acesta are un pret bun. Acesta poate fi utilizat pe scară largă în industria chimică, metalurgie, protecția mediului, farmaceutice, biochimice, alimente și apă de la robinet PH-ului soluției&ORP valoare de monitorizare. Domeniul valoarea PH-ului de testare. 3 acidimeter Caracteristici : instrument de locuințe rezistent la apa de design de acidimeter, display LCD. De dimensiuni mici, portabile, de măsurare, în orice moment mai convenabil de a folosi. Consum redus de energie, de înaltă precizie, larga gama de măsurare, electrodul poate fi înlocuit. 4 Acidimeter tehnice de indicatori :
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Către proprietăți

Tip Display:
Digital
DIY Consumabile:
Instalatii sanitare
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu:
Da
Numărul De Model:
CT-6821
Nume De Brand:
Kedida
Gama de măsurare:
0.0~14.0 pH;±500mV
Precizie:
±0.1 pH ; ±5mV
Rezoluție:
0.1 pH ; 1mV

Produse din categorie