alama crom culoare alb scoate bazinul robinet bazinul mixer apa de la robinet robinet robinet baie BF012
Novato

alama crom culoare alb scoate bazinul robinet bazinul mixer apa de la robinet robinet robinet baie BF012

RON 322.00
RON 358.00

El producto está disponible


Transport & Manipulare
Uneori, obiceiurile locale va percepe o taxă de import în cazul în care elementul valoare ajunge la o anumită valoare, oameni care nu plătesc impozit nu cumpara de la mine.
de obicei ne declare o valoare scăzută pentru a ajuta la reducerea impozitelor din punct de vedere legal, dar puțini dintre toate trebuie să plătească, vă rugăm să amabilitate înțeleg.
Livrare gratuita vine cu DOAR Economice, de transport maritim, în mod normal, timpul de livrare este de 15-30 de zile, regulat e-mail, uneori, durează 90 de zile sau mai mult pentru livrare, dacă sunteți într-o grabă, vă rugăm să plătească suplimentar costul de transport maritim.
Brazilia clienți vă rugăm să comunicați CPF număr, rusă clienți vă rugăm să comunicați numele complet, este necesar.
Garanție Și Returnare
Articole cu probleme de calitate va fi pe deplin sau parțial de rambursare, trebuie doar să-mi arate problema cu un scurt video sau niste poze.
Vă rugăm să bine rețineți că nu acceptăm returnarea oricăror elemente deteriorate ca folosirea incorecta sau deteriorat factitiously.
Coletelor retur sunt acceptate în termen de 14 zile după livrate pentru orice motive, cumpărătorii să plătească costul de transport maritim.
Despre Feedback-Ul
Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Va fi apreciat foarte mult.
Dacă nu destul de mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de orice feedback negativ sau neutru la stânga. Cu siguranta vom rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător.

Către proprietăți

Tip:
Bazinul Robinete
Stil:
Contemporan
Apa Calda Si Rece:
Da
Numărul de Mânere:
Mâner Unic
Tratament De Suprafață:
Chrome
Stil:
Singur Titular Singură Gaură
Robinet De Montare:
Singura Gaura
Tip:
Placa Ceramica De Spool
Supapa De Material De Bază:
Alama
Tip De Instalare:
punte montat
Numărul De Model:
BF012
Nume De Brand:
Fevnd

Produse din categorie