Creative Aliaj Model de Piramidă Scrumiera Ornamentale de Metal Fumatul Gadget Decorare Artă și Meșteșug Accesorii Mobilier
Novato

Creative Aliaj Model de Piramidă Scrumiera Ornamentale de Metal Fumatul Gadget Decorare Artă și Meșteșug Accesorii Mobilier

RON 153.00
RON 180.00

El producto está disponible


1. Descriere : Creative Aliaj Model de Piramidă Scrumiera Ornamentale de Metal Fumatul Gadget Decorare Artă și Meșteșug Accesorii de Mobilier.
2. Materiale : aliaj de Zinc .
3. Culoare : Argint .
4. Dimensiuni(cm) : 11.5(Inaltime)*13( Latime)*13( Lungime).
5. NW : Circa 0,45 kg.
6. Măiestrie : lucrat Manual forjat, gravate și lustruit.
7. Cerere : Decor, colectie de arta, apreciere, cadou, zi de naștere, Ziua Tatălui, suveniruri și festivalul de sărbători etc.
8. Locul de Origine : China.
Imagini Care Arată :
Pentru mai multe accesorii de fumat, te rog !
Despre ambalare :
Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.
Despre transport :
Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.
Despre înlocuire sau returnare de produs :
Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.
Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.
P. S. : Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.
Note : Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.
După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Acest mestesug nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Către proprietăți

Material:
Aliaj
Numărul De Model:
ZH0827-JL011
Tip:
Desktop
Forma:
Con
Dimensiune:
About 13cm*13cm*11.5cm
N. w.:
Despre 0.45 kg
Culoare:
Argint
Măiestrie:
Lucrat manual Forjat, Gravat si slefuit
Funcția:
Decorare, Cadou, Colecție de Artă și Suveniruri etc.
Locul De Aplicare:
Acasă, la Birou, Cafenea, Club, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Cerere Poziția :
Desktop
personalizate:
Da

Produse din categorie