Noua placa de baza din aluminiu condensatori electrolitici 680 uf / 63 v 15 x25mm în poziție verticală 15 * 25 mm .
Novato

Noua placa de baza din aluminiu condensatori electrolitici 680 uf / 63 v 15 x25mm în poziție verticală 15 * 25 mm .

RON 56.24

El producto está disponible


Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Alege una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pecify care modle ai vrea!!!!!!!!!!!!
Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii. Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și noi l-am fi foarte recunoscători dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ/Neutru feedback-ul. Să lucreze împreună olve problema cât mai curând posibil.
gigant
1. - Garanție de un an .
2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).
3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație).După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.
5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub - ONU normală de funcționare condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
Plata
1. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta olve ea.
3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.
TRANSPORTUL
1. - Putem livra produsele tot în lume.
2. - DHL Fed Ex TNT, UPS, EMS China Post Hong Post sunt toate disponibile.
3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.
4. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.
5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.
Taxele de Import sau Taxele
1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător.
2. - amândoi vă Rugăm să verificați cu țara?S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.
3. - nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc..
Feedback-ul
1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3. - amândoi vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune olve problemele legate.
Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

Către proprietăți

Tensiune Nominală:
6V-450V
is_customized:
Yes
Tip Ambalaj:
prin gaura
culoare:
Negru
Temperatura De Operare:
145
Nume De Brand:
KEEZEL
Tip:
Aluminiu Electrolitic Condensator
Cerere:
aer conditionat
Structura:
Fix Condensator
Condensator categorie:
Aluminiu Electrolitic Condensator
Condensator structura:
Fix Condensator
capacitate:
1UF-10000UF

Produse din categorie