Placa de baza SMD aluminiu condensatori electrolitici de 1000 uf / 25 v 12.5 X13.5 12.5 * 12.5 MM 2 MM
Novato

Placa de baza SMD aluminiu condensatori electrolitici de 1000 uf / 25 v 12.5 X13.5 12.5 * 12.5 MM 2 MM

RON 41.36

El producto está disponible


Vă rugăm să rețineți că, " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Vă rugăm să alegeți una de dorit u0026 a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pecify care modle ai vrea!!!!
Ca un vanzator cinstit vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse u0026 servicii. Am înțeles uneori este posibil să aveți o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent ce e, vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți. Corect u0026 Obiectiv feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne contactați înainte de a părăsi Negativ / Neutru feedback-ul. Hai să lucrăm împreună olve problema cât mai curând posibil.
Garanție
1 - garanție de Un an .
2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima 1 lună vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4. - Una pe care o primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.
5. - Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
Plata
1. - Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul vă rugăm să ne contactați în primul rând ne va ajuta olve ea.
3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de produs vă rugăm să lăsați o notă la comanda.
Transport
1. - Putem livra produsele în toată lumea.
2. - DHL Fed Ex TNT, UPS, EMS China Post Hongkong Post sunt toate disponibile.
3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.
4. - Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.
5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.
Taxele de Import sau Taxele
1. - Taxele de Import impozitele și alte taxe s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. Aceste taxe sunt oferite de cumpărător.
2. - Vă rugăm să verificați cu țara? S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.
3. - Te rog, a confirmat informații detaliate despre factura de livrare. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc ..
Feedback-ul
1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3. - Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune olve problemele.
Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

Către proprietăți

Tip:
Aluminiu Electrolitic Condensator
Cerere:
aer conditionat
Tip Ambalaj:
prin gaura
capacitate:
1UF-10000UF
Tensiune Nominală:
6V-450V
Temperatura De Operare:
145
is_customized:
Yes
culoare:
Negru
Structura:
Fix Condensator
Nume De Brand:
KEEZEL
Condensator categorie:
Aluminiu Electrolitic Condensator
Condensator structura:
Fix Condensator

Produse din categorie