Transport gratuit Fuser film mâneci Pentru HP P1505 M1120 M1522 LBP3250 Pentru HP 300 de grăsime RM1-4209-Film RG5-1522-Film
Novato

Transport gratuit Fuser film mâneci Pentru HP P1505 M1120 M1522 LBP3250 Pentru HP 300 de grăsime RM1-4209-Film RG5-1522-Film

RON 128.00

El producto está disponible


Instrucțiuni pentru înlocuirea fuser film mâneci.
Curățare-înlocuirea
R entuziasmat piese-adăugați sau să modificați unsoare
C sprijinindu-se : Curățați elementul de încălzire și de fuziune
Înlocuirea : Vopsea de ulei pe elementul de încălzire, poziția filmul în încălzitor, și la sfârșitul
film cu sol inel ar trebui să fie într-un bun contact cu conductoare de cauciuc unelte de role de presiune
sau conductoare perie după instalare.
Piese conexe : verificați presiunea roller dacă ridare și purtarea de bucșa
Un dd sau schimba grăsime : lipsa de grăsime va provoca fonturi de imprimare obscure, insultă și blocaj de hârtie, adăuga sau schimba unsoarea în timp.
P aper gem de funcționare : blocaj de hârtie în unitatea de fuziune, apăsați în jos bara de presiune, trageți hârtia ușor.
Cum judeca calitatea fuser film sleeve
H mănânce conductivitate-flexibilitate-izolarea
H mănânce conductivitate : bad conductivitate termică va provoca toner de fixare nu firma, înmuiere toner praf va rămâne pe
la fuser film sleeve sau role de presiune, se va deteriora cuptorul părți.
Izolare : o calitate mai bună izolare de film va transfera de toner la imprimare mass-media, fără distorsiuni.
F lexibility Mai bună calitate fuser film sleeve ar trebui să aibă o bună flexibilitate (rigiditate și rezistență la rupere).
rigiditate scazuta va cauza cutelor, imprimare culoare neuniformă, rigiditate mare va provoca rău conductivitate termică,
fixarea nivelul scade.
Performanță de frecvente defecte
1. T hickness inegale, subțire locuri de fixare nu firma, filmul trece la partea gros,este ușor de a deteriora fuser film sleeve.
2. T el pictura de acoperire nu este buna, adezivitatea a fuser film sleeve și role de presiune nu e bun, fixarea va fi ferm și calitatea imprimării scade.
3. P articole care aderă la suprafață, groapă, gaură, pictura defecte, serios cutelor, toate acestea vor determina fixarea nu firma.
Piese de căutare Express :
China este una dintre cele mai mature piață în cuvântul, acesta poate satisface cele mai de care aveți nevoie, ne putem uita pentru piese originale si compatibile piese de schimb pentru tine, de asemenea, poate produce și de a dezvolta piese compatibile.
Procesul de operare : vă Rugăm să furnizați corespondent eșantion sau numărul parte, OEM număr și așa mai departe pentru ALEX echipa de dezvoltare, vom avea imaginea pentru a vă confirma. Noi, piese originale, noi va oferim prețul de referință, dacă sunteți de acord cu prețul, puteți comanda de la Aliexpress magazin. Piese compatibile, ai nevoie de a oferi proba, vom evalua mucegai costul și costul materialelor după ce vom primi probele, dacă acceptați cost, vom începe să facă proba, vom începe producția după probe de trecut .
Transport :
Am expediat în întreaga Lume, prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri worldwise cu preț mai ieftin.
Produsele sunt livrate prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, ajunge de cele mai multe countryes scutiți în 5-15 zile lucratoare.
Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 40 de zile lucrătoare.
Plata :
Acceptam alipay aici .
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Acceptam, de asemenea, T/T, Western Union, Moneygram.
Garanție :
3 luni Garantie. Cumpara cu incredere!
Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
Dacă compatibile elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
Dacă compatibile elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Original nou element va garantam calitatea acesteia și se poate lucra bine pe masina. nu acceptam retur.
Alte Politici :
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Către proprietăți

Tip:
Fuser Film Mâneci
Nume De Brand:
cota de imprimantă și copiator
Numărul De Model:
P1505 M1120 M1522 P1606 M1536 M1566 LBP3250
mod de livrare:
Transport gratuit
calitate:
Clasa A (made in china)
QT ' Y:
5pces
timpul de livrare:
2-5 zile
Model:
P1505 M1120 M1522 P1606 M1536 M1566 LBP3250
OEM:
RM1-4209-Film RG5-1522-Film
is_customized:
Yes

Produse din categorie