Unicorn Drăguț Anime Inuyasha Kimono Cosplay Costum Set Complet Mikofuku Costume De Halloween Top + Pantaloni + Curea + Cabluri
Novato

Unicorn Drăguț Anime Inuyasha Kimono Cosplay Costum Set Complet Mikofuku Costume De Halloween Top + Pantaloni + Curea + Cabluri

RON 83.00
RON 109.20

El producto está disponible

Anime Inuyasha Kikyo Kimono Cosplay Costum Set Complet Mikofuku Costume De Halloween
Pachetul Include : Top + Pantaloni + Curea + Cabluri
Dimensiunea Sugestii :
Marimea S se potriveste pentru inaltimea de 145-155 cm înălțime, greutate medie oameni;
Marimea M se potriveste pentru înălțimea 155-165 cm înălțime, greutate medie oameni;
Marimea L se potriveste pentru inaltimea 165-170 cm înălțime, greutate medie oameni;
Marimea XL se potriveste pentru inaltimea 170-175cm inaltime, greutate medie oameni;
Marimea XXL se potriveste pentru inaltimea 175-180cm inaltime, greutate medie oameni;
Restituire / Rambursare : Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea de achiziție. Taxa de transport nu este rambursabil, vă rugăm să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Pentru orice produs vă rugăm să trimiteți cu urmărite metode de transport,și să ne dea numărul de urmărire.
Plata : acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW . Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistemul vă Rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
Livrare : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom trimite bunurile în termen de 5-7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. Clienții ruși trebuie să ne dea receptor numele complet. Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă Rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Expres transport durează aproximativ 5-7 zile pentru a ajunge. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.
Feedback : Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Toate e-Mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă Rugăm să resping dvs. de e-mail sau plângere la managerul nostru.
Bucurați-vă de Cumpărare de Bunuri în

Către proprietăți

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL
Sursa:
InuYasha
Utilizare Specială:
Costume
Nume De Brand:
Drăguț Unicorn
Tip De Sursă:
Anime
Numărul De Model:
cosplay costum
Material:
Poliester
Componente:
Pantaloni,Top,Fuste
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Tip De Element:
Seturi
Componente:
Curea,Corzi
Caractere:
kimono

Produse din categorie