2017 mai tare terapie termică, încălzire saună saltea masaj pentru pat de jad saltea electrice incalzite pernă 1.2X1.9M
Novato

2017 mai tare terapie termică, încălzire saună saltea masaj pentru pat de jad saltea electrice incalzite pernă 1.2X1.9M

RON 1526.00
RON 1956.00

El producto está disponible

2016 mai tare terapie termică, încălzire saună saltea masaj pentru pat de jad saltea electrice incalzite pernă 1.2 X1.9 M
Vânzare fierbinte!!
Articole Similare :
Caracteristici de jad pernă electrică încălzită
Jade Introducerea de Jad este bogat în oligoelemente. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor.
Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.
Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap. Acum vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate și frumusețe de dormit pe jade cu comoditatea de un jad de pernă.
Beneficii sanatoase de jad pernă electrică încălzită :
1) Eliberarea de departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization
2) Relaxați-vă creierul tău, sănătoase Naturale de jad perna face memove oboseala creierului,regleaza functionarea sistemului nervos
3) pentru a Îmbunătăți circulația sângelui, sănătoase Naturale de jad perna poate pe deplin a îmbunătăți alimentarea cu oxigen la creier și cap.gât,umăr
micro-circulația elimina .deșeurile metabolice din celulele creierului.
4) Ajuta la somn, de aprovizionare la creier.calma nervii, pentru a îmbunătăți calitatea somnului.
Elementele de Descriere pentru jade pernă electrică încălzită
Cum să utilizați Jad pernă electrică încălzită
1. Controler de temperatură și un corp de încălzire mufe. o. Controlul temperaturii priză și mufă de conectare este în loc, corp de încălzire este bine introdus.
b. Conectat la controler de temperatura de încălzire și de corp după ce a introdus o sursă de alimentare.
2. Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză.
3. Deschide termostatul comuta, setați temperatura dorită, pentru germaniu terapia de piatră.
4. După utilizare, opriți temperatura comutator de control, și apoi trageți de ștecher.
Potrivit pentru cine să utilizați :
1, Biroul personalul
2, Semi-oameni în vârstă
3, muncitor
4. De conducere pentru o lungă perioadă de timp
Transportul si taxele vamale
Oferim transport gratuit prin china post air mail,de obicei, durează 10~60 de zile lucrătoare.Uneori, vamale sau de vreme problemă,aceasta va fi amânată câteva zile. Dacă sunt urgente vă rugăm să folosiți EMS, DHL SAU FEDEX, dar trebuie să plătească un cost suplimentar
În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.
1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!
3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
5. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine. Vom livra prin modul în care alege. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv(inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!
Reveni
1.

Către proprietăți

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
LHM-YLS04
Material:
PU piele
Material:
PU piele
Dimensiune:
1.2*1.9M

Produse din categorie