Portelan de Găină și Pui Miniaturi lucrate Manual, Ceramica Păsări de curte Figurina Înfrumusețarea Ambarcațiuni Cadou pentru Ziua Mamei și Ziua de naștere
Novato

Portelan de Găină și Pui Miniaturi lucrate Manual, Ceramica Păsări de curte Figurina Înfrumusețarea Ambarcațiuni Cadou pentru Ziua Mamei și Ziua de naștere

RON 92.00
RON 108.00

El producto está disponible


1. Descriere : Portelan Găină și Pui Miniaturi lucrate Manual, Ceramica Păsări de curte Figurina Înfrumusețarea Ambarcațiuni Cadou pentru Ziua Mamei și Ziua de naștere.
2. Materiale : lut Ceramică.
3. Culoare : Multicolor .
4. Dimensiuni(cm) : 9(Inaltime)*12( Latime)*12( Lungime)Întreg.
5. NW : Despre 0.25 kg .. Complet.
6. Măiestrie : Manual sculptură, geamuri, vopsit, efect sepia și cuptor concediat .
7. Cerere : Decor, colectie de arta, apreciere, cadou, zi de naștere, pentru mama, suveniruri și festivalul de sărbători etc.
8. Locul de Origine : China.
Imagini Care Arată :
Pentru mai multe figurine și miniaturi, te rog !
Despre ambalare :
Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.
Despre transport :
Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.
Despre înlocuire sau returnare de produs :
Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.
Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.
P. S. : Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.
Note : Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.
După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Acest bibelou nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Către proprietăți

Dimensiune:
M
Material:
Email Ceramic Si
Nume De Brand:
ZHENGHAN
Stil:
Pastorală
Tema:
Dragoste
culoare:
Multicolor
Dimensiune:
About 12cm*12cm*9cm
N. w.:
Despre 0.25 kg
Funcția:
Decor, Colectie de Arta, Suveniruri și Cadouri etc.
Locul De Aplicare:
Acasă, la Birou, Cafenea, Pub, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Cerere Poziția:
Desktop
personalizate:
Da
Măiestrie:
Manual de Sculptură, Geamuri, Vopsit Efect Sepia și Cuptor Concediat

Produse din categorie