lemn natural backsplash lemn faianta decor de perete benzi model vechi vas de lemn mozaic bar gresie HME4042, transport gratuit
Novato

lemn natural backsplash lemn faianta decor de perete benzi model vechi vas de lemn mozaic bar gresie HME4042, transport gratuit

RON 1022.00
RON 1076.00

El producto está disponible


Caietul De Sarcini : Articol Nr. :
HME4042 Brand :
Homer
Material :
Lemn
Original :
China
Grosime :
8~12mm
Dimensiune Foaie :
12x12"(300x300x6mm)
G. W. :
1,2 kg/mp ft
Pachet :
11 coli per cutie
Aplicație :
Rama oglinda, faianta baie, piscina, mozaic, Backsplash, de Perete, și Podele de mozaic, în aer liber, mozaic, faianta, gresie bar
OBSERVA!!!! : 1 lot=11 metri patrati= 1 metru patrat=1 M2
..................................................................................................................... Livrare :
Ne-am oprit gratuit de transport maritim expres, și, de obicei, vom folosi DHL, Fed Ex, UPS sau TNT pentru transport.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Către proprietăți

Model:
3D Autocolant
Caietul de sarcini:
Multi-piece Package
Clasificarea:
Pentru Perete,Pentru Placi
Scenarii:
Perete
Tema:
Model
Material:
Lemn;
Numărul De Model:
HME4042
Utilizarea:
de perete, podea și backsplash ect.
Origine:
China
Suport Suport:
Ochiurilor de plasă
design:
Mozaic Design
is_customized:
Yes

Produse din categorie