delicat de turnare în bronz de epocă Oglindă Sculpturi 3D autocolante Antic Placat cu Metal tag scrapbooking înfrumusețarea
Novato

delicat de turnare în bronz de epocă Oglindă Sculpturi 3D autocolante Antic Placat cu Metal tag scrapbooking înfrumusețarea

RON 43.60

El producto está disponible


Vintage Stil Oglindă - 3 D Handmade autocolante
Dimensiune : 13 X18 CMcm
6sets/lot
Bine ati venit la cumpărături în Șapte plus Magazin
Declarația Vamală :
În mod normal,fiecare comanda aici va fi declarată în valoare scăzută ,Pls contactati-ma daca orice problemă cu privire la valoarea declarată de la comanda aici.
Politica De Rambursare :
Dacă există ceva în neregulă cu produse comandate de aici, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați și voi face meu cel mai bun să-l rezolve.
Dacă marfa este pierdut în timpul transportului,I se va rambursa suma de tine.
Notă De Livrare :
În mod normal, toate coletele vor fi trimise prin China Post Air Mail și este nevoie de aproximativ 15-30 zile pentru cele mai multe țări.
Dar dacă greutatea totală este mai mică de 2.0 KGS ,este mai bine pentru a livra prin DHL/FEDX/EMS cu scurt timp de livrare și cost rezonabil ,Deci, dacă sunteți de urgență,vă rugăm să contactați-mă să verificați costul de transport maritim pentru tine.Și DHL/FEDX/EMS durează aproximativ 7-15 zile.
Feedback-ul Recomanda : Acesta va fi foarte apreciat dacă vă faceți timp pentru a mă lăsa feedback-ul după primirea mărfurilor.

Către proprietăți

Material:
Metal
Tema:
Oamenii

Produse din categorie