Transport gratuit Solid state Releu Încălzire Radiator Releu Radiator electric componente CX-D
Novato

Transport gratuit Solid state Releu Încălzire Radiator Releu Radiator electric componente CX-D

RON 39.52

El producto está disponible


Transport gratuit Solid state Releu Încălzire Radiator Releu Radiator electric cu componente de tip (de CX-D)
Ce tip de radiator nu-solid state relay sau module ar trebui să fie echipate cu? De fapt, nu este pe deplin con sistent relația dintre ele, pentru că puterea de încălzire de solid releu sau module cea mai mare parte legate de sarcina reală actuală a condus, dar nu de rating. Design formula de Încălzire :
1. Încălzire=efectiv curent de încărcare(A)× 1.5 W/O formula aplicabilă pentru un singur releu solid state, cu un singur AC booster module și Rseries de releu solid state. Dar pentru trei faze solid state relay și trei faze AC booster module, sarcina reală actuală este patura de trei faze reale de curent de sarcină.
2. Încălzire =efectiv curent de încărcare(A)× 3.0 W/O
Formula se aplică pentru un singur controlat în totalitate de module.
În functie de radiator este de a emana căldura produsă de releu solid state sau module, dar, de fapt, este dificil de a alege un radiator de dimensiuni. Deoarece efectul de radiator efect de referință : temperatura de placa de baza trebuie de mai jos 80 ° C. Deci, în aplicarea în practică, un 75 Ctemperature comutator(cu contactul normal închis)poate fi instalat în suprafața de montare, care aproape de marginea(20mm)de releu solid state sau module.
Atunci când alegeți un radiator, în afară de acești factori, ar trebui să, de asemenea, gândiți-vă la dimensiunea de solid state relay dacă se poate potrivi pentru radiator sau nu. Și radiator instala spațiu în mașină trebuie să fie considerat prea. În cele din urmă trebuie să se asigure temperatura de motherborad de releu solid state sau modulelor de mai jos 80 ° Cin cea mai proastă stare.
releu radiator Tip CX-D Lungime×lățime×înălțime(mm) 150×90×35 domeniul de Aplicare
1.Aplicabile pentru trei faze solid state releu de mai jos 20 A.
2.Se aplică pentru o singură fază în stare solidă releului de mai jos 26 A.

Către proprietăți

Numărul De Model:
CX-D
Utilizare:
De protecție
is_customized:
Yes
Contact Sarcină:
Redus De Energie
Proteja Caracteristică:
Epoxidice
Teoria:
solid state relay
Nume De Brand:
CHUX
Dimensiune:
150*90*35
Dimensiune:
Subminiature

Produse din categorie