Transport gratuit , 2-mod de 12V releu de blocare module, touch comutator bistabil
Novato

Transport gratuit , 2-mod de 12V releu de blocare module, touch comutator bistabil

RON 36.00
RON 38.52

El producto está disponible


2-mod de 12 V releu de blocare module, touch comutator bistabil
Utilizări : Apăsați butonul de declanșare , corespunzătoare a releului este închis , apăsați din nou , releu off , puteți adăuga, de asemenea, butonul de declanșare , și un nivel ridicat de declanșare . Aparate de Control , casa de diferite de iluminat de control, fabrica de echipamente de control , de control de curent pentru o varietate de mici, electrice de înaltă tensiune produse de control . Caracteristici : 1 panou dublu de proiectare PCB, 4 independent de auto-blocare design, fără a perturba reciproc ; 2 chips-uri realizate folosind control stabil și de încredere , performanță stabilă și de încredere , puternic anti-interferențe , nu declanșare false , performanța este superioară decât CD4013 ; 3 regulator are puterea de a oferi adecvat și stabil de tensiune , și au suficient de orificii pentru a asigura stabil și de încredere de produse pentru o lungă perioadă de timp la locul de muncă ; 4 cu anti - reverse protecție diode de putere , putere inversă pentru o perioadă scurtă de timp, fără nici o deteriorare a produsului ; 5 Utilizarea Songle reale de comandă a releului de încărcare , la 250 V 10 A ( AC ) și 30 V 10 A ( DC ) sub sarcină poate rezista ; 6 pot declanșa, de asemenea, un trigger extern comutator , produsele au o conexiune cu un loc bun și să conducă , mai convenabil de a folosi ; 7 declanseaza, de asemenea, poate fi folosit pentru a declanșa alte module de senzori , atâta timp cât declanșatorul este de 5 V sau 12 V de mare sunt valabile , funcția are mai extinsă ; Ieșire releu contacte utilizând față-verso aliniere, poate rezista la curent mare Siguranță parametrii Electrici : tensiune de Alimentare : 12 V (DC) curent de alimentare : mai mult de 800m A de Încărcare : 250 V 10 A (AC) sau 30 V 10 A (DC) de Viață : 1 milion de ori descriere Produs : 1 alimentare pentru a satisface gama DC 12 V; (2) puterea necesară de diagramă linie , nu este inversat , deși circuit de protecție , dar nu și pentru o lungă perioadă de timp inversat ; 3 produs regulator de febră ușoară este un fenomen normal , timp de ore de lucru normal releu termic fenomene sunt normale ; 4 releu de încărcare de încărcare de putere pentru a da lasă o marjă ar trebui să evite de mare putere ( aproximativ 2000 W) și lung, mediu de lucru , nu va fi un impact pe viață a produsului . Transport listă : 2-mod de auto-blocare modul releu x1
Dragi cumparatori :
Bine ati venit la magazinul meu!Multumesc!!!
Pentru fiecare transanction,ți satisface este scopul nostru.
Dacă sunteți satisface cu noi,pleae concediu de cinci stele feeback pozitiv,si bine ati venit la magazinul nostru din nou,ne va furniza elementele bune și de serviciu tot timpul.
Dacă nu sunteți 100% mulțumit,vă Rugăm să nu lăsați un neutru sau negativ, dar ne contactați în Primul rând, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva pentru tine.
Sincer
Nedevd
Sfaturi :
De a cumpăra nu numai de produsele noastre, dar, de asemenea, cumpăra serviciile noastre, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați proprietarul, voi fi fericit să răspundă la întrebările dumneavoastră și vă va oferi cele mai bune servicii, și vă doresc un fericit cumpărături!
Transport & Manipulare
1.Elementele sunt expediate din china.vom trimite în termen de 2 zile lucrătoare după ce primi banii.
2.De obicei trimitem colete prin China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail.vom încărca numărul de urmărire după ce trimite,cele mai multe țări vor sosit coletul de 12-25 zile lucrătoare.
De asemenea, putem oferi Express,cum ar fi Fedex,DHL,EMS,de obicei, 3-7 zile pentru cele mai multe țări.Dacă aveți nevoie de transportul maritim Accelerate,contactați-ne.
De transport maritim la nivel mondial este dificil de a controla uneori,dacă nu ai primi după 25 zile,contactați-ne,vom verifica pentru tine.
3.Ne trimite la adresa de ebay adăuga informații,vă rugăm să verificați adăugați informații de ebay este corectă.
4.Unele conutries,cum ar fi Italia,Brazilia,putem livra la,dar, de obicei, are nevoie de mai mult de 30 zile pentru a ajunge,dacă nu-mi pasă lungă perioadă de timp de livrare,contactati-ne.
Garantie si Retur :
1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

Către proprietăți

Teoria:
Releu Electromagnetic

Produse din categorie