15A, 12V/24V Incarcator Solar Controler cu PWM Modul de Încărcare și de Compensare a Temperaturii
Novato

15A, 12V/24V Incarcator Solar Controler cu PWM Modul de Încărcare și de Compensare a Temperaturii

RON 420.00

El producto está disponible


15 A, 12 V/24 V Incarcator Solar Controler cu PWM Modul de Încărcare și de Compensare a Temperaturii
Caracteristici principale
1, Inteligent de control este realizat prin utilizarea de microprocesor și de control dedicat calcul.
2, Patru sarcina moduri de lucru : Pur iluminat de control, de control al iluminatului & control de sincronizare, de mână, funcționarea și modul de depanare.
3, managementul Științific al bateriei : ca este supraîncărcat, bateria va primi rapel tensiune de încărcare. Ca urmare obligatorie de întreținere este disponibil pentru baterie. În condiții normale de muncă de stat, direct responsabil și fluctuantă sunt disponibile, astfel încât durata de viață a bateriei-durata este crescut. În plus, adoptarea de temperatură de înaltă precizie de compensare face de încărcare mult mai exacte.
4, comparativ cu încărcare bucle folosind diode, cel care adoptă dublu MOS serie în circuitul de comandă a face pierderea de tensiune scăzut cu 50%. Cu PWM control fuzzy în încărcare, taxa de eficiență este îmbunătățit foarte mult.
5, ecran cu LED-uri arată starea de lucru de baterie solara, baterie de stocare și încărcare. LED prezinta ajustat parametru. În acest fel, utilizatorii pot afla operațiunea de stat în ream timp. În plus, există diverse opțiuni pentru parametru; utilizatorii pot selecta corespunzătoare în modul de lucru bazat pe condiții diferite.
6, Diverse protectii includ supra-încărcare, peste-descărcare de gestiune și supra-încărcare, precum și unic electron de protectie scurtcircuit si conexiune inversă protecție. Toate protectiile sunt inofensive pentru orice părți și siguranța. TELEVIZOARE thunder dovada de protecție este, de asemenea, disponibile. Non sârmă jumperi design îmbunătățește fiabilitatea și durabilitatea produselor.
7, Tehnice clasa chips-uri și componente de precizie sunt adoptate pentru toate comenzile. Prin urmare, controlerul funcționează bine în foarte scăzută și temperatură ridicată, precum și mediu umed. În același timp, cu utilizarea de cristal calendarul de control, funcția de sincronizare de operator este mult mai fiabile.
8, Digital, afișaj LED și un buton de configurare a face aparatul usor de manevrat.
Descrierea sistemului
Controlere noastre sunt special concepute pentru solare putere de alimentare DC sistem, de energie solară DC lampă de stradă sistem și mini stație de energie solară sistem. Control inteligent este realizat prin utilizarea dedicat chips-uri de calculator. Controlerele pot fi folosite la greu de mediu, de la adoptarea sa de puritate tehnică chips-uri. La controlere cu 12 V/24 V identificare automată funcție, sistemul va identifica tensiune atunci când controlorii sunt acuzați inițial.
La scurt circuit, supra-sarcină, conexiune inversă protecție, precum și supra-încărcare, peste-descărcare de gestiune de protecție sunt disponibile. În plus, indicații complete sunt utilizabile, inclusiv indicații pentru stări de încărcare, baterie de stocare și de defecte.
Prin computer chips-uri, controlere ia probe de la parametrii de depozitare tensiunea bateriei, foto baterie, de descărcare de gestiune curentă și de temperatura mediului și de a folosi apoi de control dedicat modul de calcul pentru a controla rata de descărcare de gestiune și să-l potrivesc cu personajele de baterie de stocare, realiza mare exacte de compensare a temperaturii. PWM fuzzy modul de încărcare și 7 tensiune de fază de control sunt disponibile pentru baterie de stocare, astfel încât baterie de stocare este întotdeauna în perfectă stare de funcționare .Diferitele moduri de lucru de controlere pot satisface cerințele clienților diferite.
Am nstallment și de a folosi
1, operatorul trebuie să fie bine fixate. Dimensiunea de comandă este după cum urmează : în Afara dimensiune : 140*90*25 (mm); instalare dimensiune : 133.5x69.5 (mm)
2, Conduce : cablurile trebuie să fie corelate cu cele actuale. Lungimea dezbrăcat duce la sfârșitul operatorul ar trebui să fie de aproximativ 5 mm. Mai duce, mai mult pierderea.
3, conexiunea la baterie de stocare : să Acorde o atenție la "+"și "-" în caz de conexiune inversă. Dacă este conectat bine, indicarea lumina va fi mai departe. În caz contrar, vă rugăm să verificați conexiunea.
4, conexiune de la panou solar : să Acorde o atenție la "+" și "-"în caz de conexiune inversă. Dacă este conectat bine, indicarea lumina va fi mai departe.

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Cerere:
Incarcator Controller
Curent Maxim:
15A
Numărul De Model:
SR-L122415A
Tensiune Nominală:
12V/24V
Sistemul actual:
15A
energia solară tensiune de intrare:
≤46V
Pierderi de sarcină:
Căderea de tensiune a circuitului de încărcare:
Mai mic sau egal cu 0,20 V
Căderea de tensiune a circuitului de descărcare de gestiune:
Mai mică sau egală cu 0.15 V
Peste protecție de tensiune:
17V;x2/24V;
impuls de tensiune de încărcare:
14.6 V;x2/24V (timp de durata
Float tensiune de încărcare:
13.6 V;x2/24V
Taxa recupera tensiune:
13.2 V;x2/24V
Pe de descărcare de gestiune a recupera tensiune:
12.5 V;x2/24V

Produse din categorie