De înaltă calitate 12v 24v vântul solar 400w display controller regulator mppt
Novato

De înaltă calitate 12v 24v vântul solar 400w display controller regulator mppt

RON 436.20

El producto está disponible


De înaltă calitate 12v 24v vântul solar 400w display controller regulator mppt
Introducerea de PRODUSE DE 400w display controller
MPPT Vântul solar hibrid strada-controler de iluminat este, în primul rând, se aplică tehnologie MPPT de mică putere generator de vânt în china. Cu aplicarea acestei tehnologii, taxa de eficiență s-a îmbunătățit mult în situația de low-vânt , și evident să depășească tradiționale PWM modul de încărcare de 30% .Rezolvat încărcare eficiență de mică putere generator de vânt. Se aplică în special pe orizontală și pe verticală low-power generator eolian de 200 W la 600 W.Între timp,avansat eoliene/solare hibride controller are funcții de energie electrică de rezervă, comunicații de date și așa mai departe. Acest controler are puternice de compatibilitate și un mare număr de funcții, Și de mai mulți ani, practica a dovedit că are mare încredere și stabilitate. Acesta poate fi folosit la iluminatul stradal ,publicitate outdoor, și casa de utilizator și așa mai departe.
CARACTERISTICI de PERFORMANȚĂ ALE vântului solar controler de afișare
am MPPT tehnologie, urmărirea punctului de putere maximă metoda de a optimiza utilizarea energiei eoliene
l Stimula circuitul proiectat. Utilizatorul poate seta acest parametru tensiune
am 12 V/24 V Sistem de Recunoaștere Automată în funcție
am putea folosi pentru 200 W-600 W de turbine eoliene, cu compatibilitate ridicată
l Digital design,structura modulului, stabil și de încredere
eu Cu protecție perfectă, cum ar fi supra-încărcare, peste-descărcare, circuit deschis, anti-conexiune inversă, supraîncărcare, scurt-circuit, PMG peste viteza de frână, peste curent de frânare, solar anti-reverse încărcare pe noapte
am Dual-linie de ieșire, senzor de lumină și un cronometru, în dimineața de iluminat, în mod constant de ieșire de 24 de ore
l-Utilizatorul poate ajusta setarea de parametri de sistem
ATENȚIE :
1. Dacă adresa este de zonă de la distanță prin DHL sau Fed Ex,atunci va vom trimite către alte express
2. Putem jos un preț de mai puțin de taxe vamale atunci când de transport maritim, vă rugăm să lăsați valoarea produsului vrei să declare, în caz contrar,ne vom declara de experiența noastră; și nu vom suporta tariful de mare costul,cumpărătorul trebuie să poarte responsabilitate de către ei înșiși.
3. Clienții din Brazilia, vă rugăm să lăsați CPF numărul sau CNPJ număr, în caz contrar, compania de transport maritim va refuza la transport;
Plata :
Acceptam Alipay, West Union, TT.
Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Transport :
Va garantam pentru a navei în timp promis după confirmarea plății (cu exceptia sarbatorilor).
EMS express shipping, de obicei, durează 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.
Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Timpul de livrare este de aprox. De la 7 la 15 zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .
Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste peste 4 săptămâni , vom rezolva această problemă într-un timp foarte scurt.
Pentru a elementului de siguranță, de asigurare este foarte recomandat.
Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător este Ridicata Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.
Feedback-ul :
Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun.

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
display controller TEH-200W-600W
Cerere:
Sistem Solar Controler,Vânt Controler Solar Stație De Lucru
Cerere:
Wind Solar Hybrid System Controller
Tip:
400w display controller
Mod de răcire:
ventilator de răcire
Material:
carcasă de aluminiu
certificare:
CE&ROHS
Caracteristică:
De înaltă calitate de vânt solar controler de afișare
Peste protecție de tensiune:
Da
Protecție De Joasă Tensiune:
Da
Garanție:
2-3 ani
Articol:
display controller

Produse din categorie