6 Buc 4 Canale Putere DC Spliter Feminin 1 la 4 de sex Masculin pentru CCTV aparat de Fotografiat 40cm 17inch
Novato

6 Buc 4 Canale Putere DC Spliter Feminin 1 la 4 de sex Masculin pentru CCTV aparat de Fotografiat 40cm 17inch

RON 89.00
RON 93.56

El producto está disponible

6 buc 4 Channel 5.5x2.1mm DC Putere Spliter Feminin 1 la 4 de sex Masculin pentru CCTV aparat de Fotografiat televiziune prin Cablu Lungime 40cm 17inch
Descriere
Cantitate : 6 Buc
Stare : Nou
Spec. :
- Convenabil și eficient la putere 4 camere cu 1 adaptor de alimentare
- Feminin 1 la 4 de sex Masculin DC Power Splitter Cablu
- Lungime totala : 40 cm(17inch)
- Tip : 5.5x2.1mm
Feminin :
- Gaura Diametru : 5.5 mm
- Diametru : 2.1 mm
De sex masculin
- Diametru exterior : 5.5 mm
- Diametru interior : 2.1 mm
Parte. Nr. : 1 F-4 M .
Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți :
a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Festivalul de primăvară Vacanță de preaviz!!! Stimate client, vă Mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru on-line. Cu toate acestea, vom întârzia să livreze toate elementele după Festivalul de Primăvară din perioada de Vacanță ( 5 Feb 2018 ~ 25 Feb 2018 ). Toate comenzile, termenul de Livrare va crește de 20 de zile. Dacă nu aveți suficient timp și răbdare să aștepte pentru colet. În perioada de Vacanță nu se poate accepta mult procesul de livrare, vă rugăm să nu comanda. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Pentru prelucrarea nevoie de un pic de timp, de obicei, vom avansa livrate.
Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să rețineți timpul de livrare a comenzilor ! ! !
Dacă nu puteți accepta, puteți alege diferite metode de transport.
În caz contrar, vă rugăm să nu cumpere.
Ne sunt situate în China cea mai mare piață de electronice, Huaqiang de Nord a Pieței. Oferim, de asemenea, telefon mobil, piese de schimb și reparații de calculatoare părți. Dacă aveți nevoie de ajutor și de service, vă puteți simți liber să ne contactați.
O cantitate mai mare , discount Mai mult.
Feedback-ul :
1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!
2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.
3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!
Politica De Retur :
1. Dacă nu vă place elementele pe care le-a primit, pls retur bunurile înapoi la noi în termen de 7 zile atunci când le obține.
2. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat.
Contactați-ne :
Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați frist! Vă mulțumesc !
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !!!

Către proprietăți

Nume De Brand:
MAXRUINOR
Cerere:
Electronice

Produse din categorie