Transport gratuit DSE5220 Generator Auto Start Controler Potrivi pentru orice generator Diesel
Novato

Transport gratuit DSE5220 Generator Auto Start Controler Potrivi pentru orice generator Diesel

RON 676.00
RON 712.00

El producto está disponible


Transport gratuit DSE5220 Generator Auto Start Controler Potrivi pentru orice generator Diesel
NOTĂ : Acest preț este Copia D e a cu p Mare Generator de Controler
Generator Auto Start Controler DSE5220 La DSE5220 este un sistem Automat pentru Defecțiuni de Rețea Modulul de Control proiectat pentru a monitoriza o rețea (de utilitate) de alimentare și a porni automat și opri diesel și cu gaz generatoare de seturi care includ non motoare electronice.
La detectarea de o rețea (de utilitate) nerespectarea modulul pornește automat grupul electrogen. Odată ce rețeaua de energie electrică a fost restabilită modulul instruiește grupul electrogen să se oprească. Modulul oferă, de asemenea, excelent motor de monitorizare și caracteristici de protecție.
Modulul are capacitatea de a monitoriza în regim de viteză, peste viteza, taxa de defectare, oprire de urgență, presiune scăzută ulei, de inalta temperatura motorului, nu reușesc să începe, nu a oprit la stop, sub/peste generator de tensiune, supra-curent, sub/peste generator de frecvență joasă/înaltă DC bateriei volți, redus de combustibil alarmă și pierderea de viteza de detecție de semnal.
Modulul afișează condiții de defect pe ecranul LCD și prin indicatori cu LED-uri pe partea din față a panoului.
Modulul include RS232 sau RS485 capacitățile de comunicare pentru conectarea la un PC, trimite mesaje SMS și de interfațare cu noi și existente, construirea de sisteme de management. Generator cu Pornire Automată Controlere sunt prevăzute după cum urmează : 1) DSE5110, Auto Start a Modulului de Comandă, cu interfata PC 2) DSE5120 Auto pentru Defecțiuni de Rețea Modulul de Control, cu interfata PC 3) DSE5210 Auto Start a Modulului de Comandă, cu interfata PC 4) DSE5220 Auto pentru Defecțiuni de Rețea Modulul de Control, cu interfata PC 5) DSE701/ DSE702 Auto & Manual de Start a Modulului de Comandă 6) DSE704 Auto pentru Defecțiuni de Rețea Modulul de Comandă 7) DSE720 Auto pentru Defecțiuni de Rețea Modulul de Comandă 8) DSE501 K Manual Start a Modulului de Comandă

Către proprietăți

Nume De Brand:
masa de prânz putere
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
DSE5220

Produse din categorie