Transport gratuit Sanitare Clemă Garnituri Tri-Clamp Fluorous Garnituri de cauciuc pentru D:89mm inel negru NOU 20buc/lot
Novato

Transport gratuit Sanitare Clemă Garnituri Tri-Clamp Fluorous Garnituri de cauciuc pentru D:89mm inel negru NOU 20buc/lot

RON 343.96

El producto está disponible


Tri-Clamp Fluorous Garnitură de cauciuc negru pentru Sanitare Fitinguri Manșoane Avem toate dimensiunile disponibile, dacă aveți nevoie de dimensiuni speciale, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj. Descriere Cele mai populare sanitare de etanșare sunt 1.5",2", 2.5", 3" , PTFE garnitura oferă un mediu stabil izolare performanță chiar și la o extrem de formidabil condiții naturale, este mult mai bine decât silicon garnitura. Avem dimensiunea de 1.5" la 8" în stoc, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice nevoi speciale.
FAQ : Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?
O : Există mai multe metode de plată disponibile pe Alibaba.com cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?
A : faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare. Î : există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?
O : Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Q : sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R : Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Notă : vă Vom trimite prin hong kong air mail sau China Air mail, dacă pachetul în termen de 2 KG. va vom trimite către EMS, dacă pachetul poate ajunge la peste 2 KG.
Dimensiunea descriere : mai sus sunt pardoseală de gresie dimensiune, pentru că toată lumea este metoda de măsurare și instrument de măsurare este diferit,
Dimensiune : Acolo este o mărime pentru următoarea listă, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că buyerers sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.

Către proprietăți

Material:
Cauciuc
Standard sau Non-standard:
Standard
Forma:
Inel Garnitura

Produse din categorie