4buc/Lot LME16UU 16mm Linear Ball Bearing Bucșă 16x26x36mm Lagăr Liniar CNC Mișcare Liniară Poartă 16mmx26mmx36mm
Novato

4buc/Lot LME16UU 16mm Linear Ball Bearing Bucșă 16x26x36mm Lagăr Liniar CNC Mișcare Liniară Poartă 16mmx26mmx36mm

RON 34.00
RON 35.96

El producto está disponible


LME16 UU 16mm Linear Ball Bearing Bucșă
Arborele ID : 16mm
Material : Gcr15 oțel
Dimensiune : 16mmx26mmx36mm
Cantitate : 4 buc
NTOE : producem serie completă de lagăr liniar : LM,LME,LM-L,LM-OP,LM-AJ,LMF,LMK.
Vă rugăm să ne contactați dacă există vreo cerere de lagăr liniar.
Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii : 7-15 zile Navei în alte țări : 15-30 zile Element cu fi expediate în termen de 48 de ore după primirea plății integrale. Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail.
Politica de returnare 100% a Reveni - Garanție în 30 de zile Vom accepta returnare pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate. Nu vom rambursa returnare.
Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv. Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Deci, nu ezitați să ne contactați.
Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.
Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T. V. A. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării.

Către proprietăți

Ghid Lungime:
Nici unul
Ghid Lățimea sau Diametrul:
16mm
Numărul De Model:
LME16UU

Produse din categorie