405nm 50mw Focusable Impermeabil Violet/Albastru Lumina Laser pointer
Novato

405nm 50mw Focusable Impermeabil Violet/Albastru Lumina Laser pointer

RON 90.00

El producto está disponible


Puternic 405nm Violet/Albastru Lanterna cu Laser Stil Focusable Caracteristici : .
Lungime de undă : 405nm;
Putere De Ieșire :
tip : 405 T-50-GD-B310 Detalii
Acest lucru este nou tip de 405nm Violet/Albastru Pointer cu Laser (Lanterna Stil)!
Vizibil fascicul, Efect de Ardere, puteți regla fasciculul laser la cel mai mic să ardă negru meciuri și negru din plastic baloane.
Puteți alege una 18650 li-pe baterie.
Laser pointer este foarte puternic, așa că nu văd de mult timp cu ochiul liber.
Vă rugăm să magazin cu laser în mediu uscat și păstrați-l departe de copii.
Vă rugăm să evitați direct cu ochii expunere la laser atunci când utilizați ca o pură laser pointer.
Pachet :
1 x Puternic 405nm Violet/Albastru Pointer Laser poate fi focalizat (acumulatorul nu este inclus pentru ușor de personalizat clearance-ul)
Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare. Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Către proprietăți

Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Numărul De Model:
405T-50-GD-B350
Ocazie:
Divertisment La Domiciliu
Stil:
Mini
Nume De Brand:
Q-BAIHE

Produse din categorie