Protecție Ochelari Ochelari Ochelari pentru Tăiere cu Laser YAG 1064nm OD+6
Novato

Protecție Ochelari Ochelari Ochelari pentru Tăiere cu Laser YAG 1064nm OD+6

RON 134.80

El producto está disponible


De protecție Ochelari de protecție/Glassess/Ochelari de 1064nm Tăiere cu Laser OD+6
Caracteristici :
Protecție de Undă : 950-1100nm
Densitatea optică : OD OD +6]
Lumina Vizibilă Trasmittance Tarif : 90%
Culoare : negru
Utilizare : YAG laser, marcarea cu mașină cu laser masina de debitat, masina de gravat laser și o varietate de sudare lasere YAG
Detalii :
Purtarea confortabil, aspect frumos, în condiții de siguranță și de încredere performanță optică pe deplin întâlnire GJB1762-93 "laser fiziologic de protecție a standardelor de sănătate", produsele sunt exportate în întreaga lume.
Lumina Laser este rău în ochii omului, vă rugăm să alegeți adecvate, ochelari de protecție/ochelari pentru a proteja ochii!
Pachet : 1x ochelari de protecție și protecție cutie
Transport & Livrare livrăm internaționale prin China Post Airmail sau e Packed,și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/Fed Ex alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim. Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport. Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail și e Packed destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat că : Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-25 de zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-25 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de 35-40 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-25 zile lucratoare. Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim. Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos!

Către proprietăți

Tip De Element:
Lanterna Cu Laser

Produse din categorie