Lumina Albastru Mongolă Cret Oi Faux Blana Tesatura Faux Blana Vesta Blana Copilul Recuzită Fotografie Vândute De Către Curte Transport Gratuit
Novato

Lumina Albastru Mongolă Cret Oi Faux Blana Tesatura Faux Blana Vesta Blana Copilul Recuzită Fotografie Vândute De Către Curte Transport Gratuit

RON 102.00
RON 110.00

El producto está disponible

curte curte 9.95 curte curte curte detalii produs
Faux Blana are cret sfaturi. Acesta este conceput pentru a imita aspectul și textura de animale de blană. Acesta este un magnific material folosind cele mai căutate după faux blana. Ei au un suport special pentru a ține blanuri împreună, folosind tehnici speciale. De a crea un incredibil declarație de moda și înveliți-vă în propriul design pentru căldură, confort și starea de spirit de ajustare.
Conținut : 100% Sintetic
Lățime : 58/60" Wide
culoare : albastru deschis
Greutate : 800 grame la Curte
Gramada Lungime : 5cm
Utilizare : Poate fi folosit pentru tapițerie, fuzzy pături, cald, cuverturi de pat, paturi si baie covoare,
jachete, sacou căptușeli, blănuri, paltoane mazăre, cizme și arunca pături.
Instrucțiuni de îngrijire : se spală la Mașină rece. Aer uscat, de preferat, sau uscat rufe foc mic. Fier pe verso foc mic. Se păstrează într-un dulap, care nu este expus la lumina. A se păstra departe de orice sursă de căldură. Nu de fier sau de aburi. A se păstra departe de insecticide, tratare anti-molii, și alte substanțe chimice, inclusiv parfum, fixativ și machiaj. Nu includeți într-o pungă de plastic. Ca blana naturala, un faux blana are nevoie pentru a respira. Nu folosiți uscătorul de păr, atârnă să se usuce.
Puteți întotdeauna E-mail-ne mai întâi pentru un citat înainte de a cumpăra.
Vindem prin Curte și mai Multe curte achiziții sunt binevenite.
Mai multe curte Achiziții va sosi într-o singură bucată, fără yarzi de tăiere, ia act de faptul că minimă este de 1 Curte și că fiecare curte este egal cu 36 de Centimetri în lungime.

Către proprietăți

Material:
Faux Blana
Model:
Vopsit
Greutate:
0.9
Dimensiune:
150x92cm
Utilizarea:
Îmbrăcăminte,Textile De Casa
Tip:
Faux Blana

Produse din categorie