2015 Fierbinte de Vânzare s-au Grabit 32 20-30cm Pratos Bateria Gonguri Platillos Para Bateria Tobe Cinel Ride Hi-hat Ritm 18inches
Novato

2015 Fierbinte de Vânzare s-au Grabit 32 20-30cm Pratos Bateria Gonguri Platillos Para Bateria Tobe Cinel Ride Hi-hat Ritm 18inches

RON 754.08

El producto está disponible


Preț de pornire : $188.96 Preț : $800.00 Preț : $114.00 Pret : 389.00 Dolari Preț : $173.00 Preț : $355.00
end
Chimvale, în general, pot fi împărțite în simplu, Hi-pălării, Crash, Ride, Splash, China și Bell șase categorii.
Hi-pălării ( hip-hop chimvale ) : Ne-am cunoscut sub numele de hi-hat , de uz general, de piciorul stâng și mâinile jucate în sus și în jos două reciproc fixate , este aproape cel mai frecvent utilizate chimvale . Dimensiunea Standard este de 14 inch .
Accident ( crash ) : noi de obicei cinel , în general, utilizați ambele mâini pentru a juca. Rolul său este de a face atmosfera muzicală. Dimensiunea Standard este de 16 inch și 18 inch.
Plimbare ( stivuite chimvale ) : noi de obicei plimbare cinel , cinel Acest lucru este pentru că se poate lua de sus a arcului organizat joaca la sunet "ding" de sunet. Dimensiunile sale sunt de 20 de inch standard .
Splash ( noroi chimvale ) : Ne-am cunoscut sub numele de apă chimvale , poate emite rapidă ton similar cu stropi de apă . Dimensiunea standard este de 10 cm.
China ( Chineză chimvale ) : Qiang din China . Acum este încă mai păstrează originalul cerc și țineți mâinile deasupra Zăngănit cinel cap. În China, utilizarea de chimvale este : fiecare mână care deține un cinel cap , bate fiecare alte . Zăngănit de Vest după nașterea acestui îmbunătățit China cinel . Sună foarte special , păstrează unele originale aroma Chineză. Dimensiunile sale sunt de 18 inci Garanție .
Bell ( Bell chimvale ) : Aproape nici un fel de farfurie zburătoare în formă de corp, în general, cinel cinel , cinel doar un arc în formă de acoperiș . Sunet luminos de respirație . Aceasta este dimensiunea standard de 6 cm și 8 cm

Către proprietăți

Numărul Ton:
32
Diametru (cm):
20-30cm
Greutate (KG):
2.4
Numărul De Model:
18
is_customized:
Yes

Produse din categorie