DIYSECUR 7 inch, Video Interfon, Usa Telefon Cu Sistem de Încuietoare Keyfobs de la Distanță Buton de Ieșire Debloca 1V1
Novato

DIYSECUR 7 inch, Video Interfon, Usa Telefon Cu Sistem de Încuietoare Keyfobs de la Distanță Buton de Ieșire Debloca 1V1

RON 603.00
RON 735.56

El producto está disponible


7" Video interfon Sistem RFID de Deblocare Ușă Video Telefon + Încuietoare + sursa de Alimentare + Telecomanda + Butonul Exit + Breloc
De Ce Ai Nevoie De Un Video Interfon Interfon
Descriere
Video interfon este un sistem care vă permite să primiți "apeluri" de la ușa din față sau o altă ușă pe partea exterioară a clădirii, care vă permite pentru a vedea de fapt care este în afara stației și vorbesc cu ei. Se va adăuga securitate și pace a mintii pentru casa ta.
Elementul ce vizionați acum este noul nostru video de sosire ușa de sistem de telefon. Are aspect frumos și performanțe excelente. Despre unitate în aer liber, un 700tvl camera vă permite să vedeți în mod clar cine este la ușă, built-in lumini led îmbunătăți vederea pe timp de noapte, din fontă aliaj de aluminiu panou și impermeabil acoperi oferi o protecție bună pentru ea. Despre monitor interior, 7 LCD ecran color vă oferă vedere la mare, culoare alb il face sa arate mai la modă . În plus, acesta este un 4-fir de sistem, instalarea nu este dificil, atât din unitatea exterioară și unitatea interioară trebuie plug-and-play conector. Este un sistem de mare pentru acasă interfon si paza.
Acesta suporta Handsfree Dual-mod Interfon, Monitorizare Interior, Interior de Deblocare, Viziune de Noapte, Modul silențios și Keyfobs Deblocarea . Acesta conține 1 unitate în aer liber și 1 piscină interioară unitate . Suporta Max 2 unități exterioare și 6 unități interioare, dacă aveți nevoie de mai multe camere video și monitoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. (2 unitate exterioară kit, ai nevoie de un mutil ușa operatorului; pentru 5 sau 6 unități interioare kit, ai nevoie de un mutil monitor amplifer.)
Principalele Funcții Aspect la Modă și Restante Video&Audio Performanta
Unitatea exterioară a din aliaj de aluminiu panou și impermeabil acoperire pentru o mai bună protecție, care este potrivit pentru exterior montaj. Unitatea interioară are o formă bună, culoare albă, de asemenea, face să arate mai la modă. Stabil microfon si difuzor oferi o mai bună Video&Audio performanta.
Handsfree Dual-mod de Interfon de Interior și Monitorizare
Atunci când un vizitator de clopot, monitorul va fi activat și arată imaginea de afară, atunci puteți vedea și auzi de afară. Apăsați butonul de răspuns, atunci se poate vorbi de afara, apăsați butonul de răspuns din nou pentru al opri. Dacă nu apăsați butonul de după conversația este terminat. Dacă nimeni nu răspunde la apel, monitorul se va opri automat după 60 de ani. Aceasta susține funcția de monitorizare, apăsați monitorizare buton, puteți vedea și auzi în afara situației.
Vă rugăm să rețineți : acest kit nu are Cameră interfon caracteristică, se acceptă numai în aer liber la interior, interfon. (Dacă ai nevoie de kit-ul cu Cameră interfon caracteristică, vă rugăm să verificați alte element în magazinul nostru).
Lumini Led pentru viziune de Noapte, vă permite să vedeți imagini color pe timp de noapte
Unitatea exterioară încorporează în 5 lumini led-uri , luminile vor porni odată ce camera este activată (pe cineva apasă butonul de apel sau apasă butonul de supraveghere). Această caracteristică vă permite, puteți vedea în continuare de culoare imagine (Nu Alb-Negru) pe timp de noapte. Acesta este un design strălucitor.
Compatibil cu încuietoare și Interioară a Debloca, țineți casa mai sigur
Acest telefon ușă poate lucra cu 12 V electric de blocare, astfel încât să puteți conecta un electrice de blocare pentru acest sistem. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușa pentru a deschide ușa pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor. În plus, unitatea exterioară încorporează în cititor de carduri RFID, care susține deblocarea de keyfobs. De asemenea, funcționează ca un sistem de acces. Acest lucru va aduce confort mare pentru tine si membrii familiei tale.
Încuietoare Electrică :
Acest electrice strike este cea mai buna alegere pentru Case, Birouri, Fabrici și multe alte domenii!Compact și aspect frumos, ușor, ușor de instalat.
Dacă NU utilizați de blocare, vă puteți conecta la unitate în aer liber, direct, fără alimentare suplimentară. Dar pentru un NC grevă de blocare sau de blocare magnetic, aveți nevoie pentru a adăuga un plus de 12 V de alimentare a modulului. Putem oferi astfel de modul de alimentare, electrice de blocare, controler de la distanță și butonul de ieșire, dacă aveți nevoie de aceste kituri, va rugam sa ne contactati pentru oferta.

Către proprietăți

Nume De Brand:
DIYSECUR
Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Cu fir
Control Acces:
Inductiv Card
Ecran Dimensiune Ecran(inch):
7
Dimensiune Senzor(Inch):
1/4
Numărul De Model:
V70F-ID
putere:
AC 110V - 240V
Răspunde De Modul De:
Hands-free
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Zona De Intrare:
Nici unul
Tip:
Sistem De Interfon
Camera tip Senzor:
CMOS
Unghi De Vizualizare (°):
90
Soneria:
Da
Kit-Ul De Configurare:
Unu la unu video interfon
Dimensiune:
241 x 151 x 23mm
Instalare:
Montare Pe Perete
Metodă De Conectare:
Cu fir
Display Tip Ecran:
culoare
Rezistent la apa:
Da
Material:
Plastic
Rezoluție:
700 linii TV
Camera:
Culori
putere:
AC 110V - 240V

Produse din categorie