DIYSECUR 600TVLine Camera IR de 7 inch TFT Color LCD de Afișare Video interfon Interfon Sonerie IR Noapte Viziune
Novato

DIYSECUR 600TVLine Camera IR de 7 inch TFT Color LCD de Afișare Video interfon Interfon Sonerie IR Noapte Viziune

RON 283.00
RON 307.92

El producto está disponible


600 TVLine aparat de Fotografiat Telefon Ușă Ușă Lcd 7inch Acasă Video de Intrare, Interfon
7" Culoare Hands Free cu fir Video Interfon
Descrieri : Cu fir, sistem de securitate produs ce vizionați acum este cel mai popular, fashional, arătoși și convenabil telefon ușă kit cu 1 camera si 1-monitor, care are un ecran mare și oferă o viziune frumoasă și sentimentul de siguranță, cu un foarte simplu de instalare și de utilizare. Acesta adoptă tehnologia avansată și cele mai recente cipuri care îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea sistemului. Designul foarte subtire de montare pe perete se va face, de asemenea, acest produs de ușor și convenabil. Ca la aplicații, acesta poate fi utilizat pe scară largă în apartamente, vile, hoteluri, birouri etc.
La funtions includ în principal hands-free monitor, interfon bidirecțional, de înaltă definiție, de vizibilitate, de blocare de control, infraroșu viziune de noapte în aer liber station, reglabil interfon volum și ecran de culoare a produsului. Mai multe detalii sunt prezentate după cum urmează.
Caracteristici :
Detaliu arată :
7" color TFT LCD ecran și IR viziune de noapte camera în aer liber, fără radiații, consum redus de energie, de înaltă definiție și apăsați tasta de control.
Buna panou alb build-in 7inch ecran monitor interior, la modă și de lux.
Volumul, luminozitatea și saturația pot fi ajustate pentru a satisface nevoia ta. În plus, există 16 tipuri de muzică minunată inele pentru selecție. Afișarea imaginii pe monitor este foarte clar pentru vizualizare , care cu siguranta va satisface cele de uz general. Built-in infared Led-uri face disponibil pentru a vedea vistor afara pe timp de noapte sau în întuneric . Acesta mai multe beneficii pentru acasă de securitate. Spate-atârnă de design, de asemenea, este unul dintre avantaje, care fac ca monitorul să fie instalat mai ușor și mai convenabil. Acesta poate fi instalat oriunde doriți. Cameră de exterior cu clar viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Și vă sugerăm să nu instalați în aer liber, camera de locul în care se expune cu ușurință la ploaie.
Dual-mod de interfon de interior și monitorizare
Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior. Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, un poștaș? un vecin? un agent de vânzări? un vechi prieten? sau un hoț? Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie. Atunci când monitorul în modul de așteptare, puteți vedea ce se întâmplă afară de monitorizare a presei buton.
Electrice de blocare interior și de a Debloca, de a face casa mai sigur
Acest telefon ușă poate lucra cu 12 V electric de blocare, astfel încât să puteți conecta un electrice de blocare pentru acest sistem. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușă pentru a debloca pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor. Acesta va aduce confort mare pentru tine si membrii familiei tale.
( Această blocare electrică nu este inclus, dacă aveți nevoie, vă rugăm nu ezitați să ne contactați. )
Aplicații
Acest telefon ușă sistemul poate fi utilizat pe scară largă în vile, birouri, case private, și alte loc are nevoie de interfon. Acesta nu este doar un sistem de interfon, dar, de asemenea, un sistem de securitate acasă.
Notă : Am probide 5m 4-cablu de bază. Vă rugăm să nu ezitați să contactați-ne pentru ofertă, dacă aveți nevoie de cabluri mai lungi. Cablurile sunt foarte ușor de a fi găsit în piața locală ca sunt standard internațional place cablu cat5. Sursa de alimentare este folosit pentru a fi conectat cu monitor. Am sugera doar folosind acest tip de e-lock pentru acest telefon ușă sistem așa cum se arată în imagine, dacă doriți să conectați acest telefon ușă un alt sistem de tip e-lcok, puteți achiziționa alt tip de usa de telefon din magazinul nostru. Vă recomandăm testarea ușa kit de telefon cu cablul original înainte de instalare, iar distanța dintre unități nu trebuie să fie prea de aproape 3 metri(distanța poate fi OK), în timp ce testarea, sau va provoca un sunet de zgomot.

Către proprietăți

Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Cu fir
Control Acces:
Nici unul
Ecran Dimensiune Ecran(inch):
7
Dimensiune Senzor(Inch):
1/4
putere:
AC 110V - 240V
Răspunde De Modul De:
Hands-free
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Zona De Intrare:
Nici unul
Tip:
Sistem De Interfon
Numărul De Model:
V70F-M2
Camera tip Senzor:
CMOS
Unghi De Vizualizare (°):
92
Soneria:
Da
Kit-Ul De Configurare:
Unu la unu video interfon
Dimensiune:
241 x 151 x 23mm
Instalare:
Montare Pe Perete
Metodă De Conectare:
Cu fir
Display Tip Ecran:
culoare
Rezistent la apa:
Da
Nume De Brand:
DIYSECUR
Material:
Plastic
Rezoluție:
600TVLine
Camera:
Culori
putere:
AC 110V - 240V

Produse din categorie