Flysky FS-SM600 6CH USB RC Simulator de Zbor Pentru Modul Avion 2
Novato

Flysky FS-SM600 6CH USB RC Simulator de Zbor Pentru Modul Avion 2

RON 118.00

El producto está disponible

Descriere : Model tip : heli/planor/avion USB lungime cablu : 1.5 m Culoare : negru Certificat : CE Alimentare : intrare USB Greutate : 350g Dimensiune : 180*220*70mm FS-SM600 pot juca cu Aero Fly ,Phoenix RC 2.5,Real Flight G3.5 ,Reflex XTR, Real Flight G4. Simulatorul include un Radio/Telecomanda,Cablu USB și software simulator de disc. Ai nevoie doar de a cannect-l la computer,nici o altă sursă de energie este nevoie. Acest Simulator vă oferă mai multe modele RC(elicoptere, avioane și planoare). Acesta oferă, de asemenea, de bună calitate,și modelul fizicii, făcându-l mult mai reală și de a ajuta începători să învețe să zboare cu usurinta, foarte mult îmbunătățirea abilităților lor. Pachetul Include : 1 x FS-SM600 Simulator 1 x Cablu 1 x CD cu Software-ul
Termenii De Livrare
Comanda va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare de la plata primită. Produsele sunt expediate din China (parțial elemente din depozitul nostru din Spania) folosind par Avion, servicii de Curierat, Expres (bazate pe alegerile tale), ajunge la cele mai multe dintre țările în 7-35 zile lucrătoare.
Revine Pe Termen
În cazul în care primiți un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
În cazul în care primiți un element greșit, elementele trebuie să fie returnate în original și neutilizate stare și trebuie să fie, de asemenea, în cutia sa originală și ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid inainte de a comanda. Luăm fiecare pas pentru a se asigura că plecăm articolul corect, dar nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, am dori să vă rog să ne contactați imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și avem, de asemenea, valoarea de afaceri cu tine.
Feedback-ul
Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și rc produse auto si piese de schimb, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu noi. E foarte important pentru noi pentru a menține rata mare de feedback pozitiv. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema la timp. Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în avans.
Alte Politici
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cu tine după ce a primit plata. Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți nemulțumit cu produsul după ce a primit-o.
Toate e-mailurile și mesajele vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru în timp, vă rugăm să retrimiteți e-mail si va vom raspunde t o tine cât mai curând posibil.
Vă mulțumesc și cele mai Bune urări!
Zero Hobby Echipa

Către proprietăți

culoare:
PENTRU UTILIZATOR MÂNA STÂNGĂ, PENTRU MANA DREAPTA UTILIZATOR
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Numărul De Model:
FS-SM600
RC Piese si Acc:
Emițătoare
Nume De Brand:
HSP
Material:
Plastic

Produse din categorie