Pentru boscam emițător și receptor 5.8 GHz Nor Spiritul Circular Polarizate Antena Set RP-SMA pentru Quadcopter FPV Aeriene
Novato

Pentru boscam emițător și receptor 5.8 GHz Nor Spiritul Circular Polarizate Antena Set RP-SMA pentru Quadcopter FPV Aeriene

RON 23.96

El producto está disponible


Pentru Boscam emițător și receptor 5.8 GHz Nor Spiritul Circular Polarizate Antena Set RP-SMA pentru Quadcopter FPV Aeriene
Compatibil cu transmițător.
Cu alezaj interior.
Cu performanță bună ca o antena de transmisie.
Min SWR : 1.2
Gain : ~1dbi
Direcția : Toate
Compatibil cu transmițător video.
TX 5.8 G SWR Caietul de sarcini :
Pachetul dimensiune : 11.3 * 8.6 * 4cm / 4.4 * 3.4 * 1.6 în
Pachetul greutate : 58g / 2.0 oz
1 x RX Antena
1 x Antena TX
1. Putem accepta T/T , Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. e sur Make care le-ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
4.Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
5.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!
Suntem un vanzator cinstit pe Aliexpress. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.
Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să am o bună colaborare cu

Către proprietăți

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
RC Piese si Acc:
Antene
Upgrade Componente/Accesorii:
Adaptor
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Material:
Sticla
culoare:
Alb
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
SKU:
RM351
is_customized:
Yes

Produse din categorie