58-55 MM 58 MM - 55 MM 58 55 Pas în Jos Inelul Adaptorului Filtrului de transport gratuit
Novato

58-55 MM 58 MM - 55 MM 58 55 Pas în Jos Inelul Adaptorului Filtrului de transport gratuit

RON 12.40

El producto está disponible


Introducere :
Filet : 58mm
Filet : 55mm
De Brand nou, nu a folosit niciodată
Realizate din metal (nu plastic)
culoare : negru
Pachetul Inclus :
58mm să-55mm Filtru Inel Adaptor x1
Potrivit Pentru
filtre, adaptoare, OBIECTIV, parasolar, CAPAC OBIECTIV, și mai mult..
Plata Accepta Plata : Paypal, Moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține. Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
De transport Noi sunt fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) produsele Defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Garanție Servicii Pentru Clienți
Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Nume De Brand:
ikacha
Compatibil Marca:
CANON,NIKON,Pentax,Sony, Minolta,Sigma,Samsung,Fuji,Leica,Olympus,Panasonic,Kodak
Numărul De Model:
Pas în Jos Inelul Adaptor Filtru 58 MM - 55 MM
aplica:
Pas în Jos Inelul Adaptor Filtru 58 MM - 55 MM
Model:
58--55mm

Produse din categorie