DSLR 9pcs 37-49-52-55-58-62-67-72-77-82 mm Pas în jos Filtru Inel Adaptor Camera Set
Novato

DSLR 9pcs 37-49-52-55-58-62-67-72-77-82 mm Pas în jos Filtru Inel Adaptor Camera Set

RON 32.00
RON 39.96

El producto está disponible


Descriere Produs :
Speciale de aviație din aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență, rezistenta la impact, poftă de mâncare și de presiune. Procesul de prelucrare.
Tratament de suprafață : de înaltă plasă de sablare mașină și calitate a culorilor pure negru mat sau argintiu. Ultra-scăzut de reziduuri chimice, atașat la un solid!
Fontul de Manipulare : Font clar misiunea, mătase de screening non-copiator, atașat la un solid!
Folosind-Pas Și Pas În Jos Inelele Pentru A Face Fotografii Mai Bune
Ce este un pas în sus inelul
Step up inele, de asemenea, cunoscut sub numele de inele adaptor, vă permit să utilizați filtre și accesorii care nu sunt de aceeași dimensiune ca și camerele obiectivului. Lentile și filtre vin într-o gamă largă de tipuri și dimensiuni și, din păcate, nu întotdeauna se potrivesc împreună în mod corect. Din fericire, există un pas înainte sau înapoi filtru pentru aproape orice nevoie.
Cum intensifice inele de munca
Step up inele oferi o modalitate de a se potrivi cu un filtru de diametru mai mare sau accesoriu de pe un obiectiv mai mic. Step up inele șuruburi pe lentile de filetare și a oferit o mai mare fir cu puteți atașa apoi alte elemente incluse pas inele.
Cum demisioneze inele de munca
Pas în jos inele de muncă în exact același mod, dar în loc să ofere o modalitate de a atașa mai mici accesorii și filtre pentru lentile mai mari.
Este important să rețineți că, de obicei, mai departe de lentila puneți un filtru mai optica va fi. Este întotdeauna cel mai bine să se uite pentru cel mai subtire inel adaptor pe care le puteți găsi ca acestea vor menține filtrul de aproape de obiectiv.
Plata Accepta Plata : Paypal, Moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține. Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
De transport Noi sunt fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) produsele Defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Garanție Servicii Pentru Clienți
Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Compatibil Marca:
Kodak,CANON,Pentax,NIKON,Fuji,Samsung,Sony, Minolta
Numărul De Model:
9pcs Pas în jos Filtru Inel Adaptor
Nume De Brand:
ikacha
Calibru:
37-49-52-55-58-62-67-72-77-82 mm

Produse din categorie