100buc înaltă calitate OPP Poli autoadezive SAC de bijuterii pungi de cadouri 9*13cm
Novato

100buc înaltă calitate OPP Poli autoadezive SAC de bijuterii pungi de cadouri 9*13cm

RON 6.00

El producto está disponible


De înaltă calitate în UE și NE-standard de calitate
Material : OPP
Dimensiune : 9*13cm
Greutate : 0,4 g
de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm =0.0393 inch
Cantitate : 1000 buc
Culoare : ca imagine
-acceptăm Doar plata prin Alipal -vă Rugăm să trimiteți plata în termen de trei zile după licitație a fost de peste. asigurați-vă că adresa este corectă! -multumesc!
-Am să livreze în întreaga lume
-Asigura navele noastre în 2-3 zile lucrătoare
-Trimis prin China Post Air Mail (Aproximativ 15~25 de zile lucrătoare), Dacă aveți nevoie de ea urgent.Îmi pare rău, te Rog ajuta nu de a licita/cumpara-l.După cum toată lumea știe,orice plângere sau feedback negativ pentru o aproape gratis element nu este ceea ce am vrut.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
*Aceste taxe sunt colectate în mod normal de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up-nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare
-Noi întotdeauna să păstreze mai mult de 99,99% de articole în stoc.
-Nu există nici o ordine de mini, dar dacă dvs. pentru mai puțin de 5 dolari și alege China Post Air metoda de transport maritim, ne va livra prin China Post de Aer cu NU număr de urmărire, vă Rugăm să înțelegeți.
-Ne va livra Elementul cu un număr de urmărire atunci când comanda mai mult de 5 $și alege China Post de Aer, aveți posibilitatea de urmărire de transport maritim progresele înregistrate de comanda.
- Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,
vă rugăm să evaluați DSR (Detaliate Vânzător Opiniile) de tranzacție pe Aliexpress cu un "PERFECT 5 STELE" si lasati-ne un feedback pozitiv.
- Sistemul nostru va face în mod automat pentru tine.
- Dacă aveți orice interogare, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Pur și simplu, lăsând feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema.
- Vă rugăm să ne ajute să ne păstrăm preț mic pentru tine, cu sprijinul dumneavoastră, prin feedback-ul pozitiv.
- Dacă aveți orice interogare sau de nemulțumire, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin intermediul Aliexpress Centrul de Mesaje numai. - Timpul nostru de lucru : luni-sâmbătă 8 : 30 la 18 : 30 pm. - Vom lucra, de asemenea, în vacanță. - Dacă ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj, vă vom răspunde în termen de 24 de ore de lucru

Către proprietăți

Tip De Element:
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Nume De Brand:
YEYULIN
Material:
Plastic
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip:
Pungi
Articol Diametru:
13cm
Element De Lungime:
9cm
Articol Greutate:
0.4g
Lățime Produs:
13cm
Caracteristicile Produsului:
OPP Poli autoadezive SAC
Înălțime Element:
13cm
Numărul De Model:
H5021

Produse din categorie