City mini street view Panasonic bijuterii PANDORA polo barbati de Moda saci de magazinul de hot dog magazin Restaurant cărămizi jucării pentru copii cadouri
Novato

City mini street view Panasonic bijuterii PANDORA polo barbati de Moda saci de magazinul de hot dog magazin Restaurant cărămizi jucării pentru copii cadouri

RON 102.00
RON 164.64

El producto está disponible

City mini street view Panasonic bijuterii PANDORA polo barbati de Moda saci de magazinul de hot dog magazin Restaurant cărămizi jucării pentru copii cadouri (original fără cutie)
City street view,faceți clic pe foto :
De plată, atunci Când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. de bani este eliberat numai la noi când ai avut obține produsul. Opțiuni de plată disponibile includ, de asemenea, Wester union ,credite card ,matercard, vica card,moneybook . Dacă doriți alt tip de plată vă rugăm să ne contactați regia . Garanție de plată-ul : http : //escrow.aliexpress.com vă Rugăm să rețineți că, din Cauza naturii speciale de constructii blocuri,Uneori, părți lipsă.Vă rugăm să nu se deschide disputa, primul contact cu mine,Face un semn pe partea lipsă în Instrucțiuni.Ia-o fotografie cu mine.Vom gratuit pentru a adăuga piese la tine.Multumesc. Transport China post air mail :
Federația rusă, de obicei, durează 30~45 de zile lucrătoare
În statele UNITE ale americii, Canada, de obicei, durează 10~18 zile de lucru
În Australia, Noua Zeelandă, Singapore, de obicei, durează 12~20working zile
În marea BRITANIE, Franța, Spania, Germania, Olanda, Japonia, Belgia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia,
Portugalia, Elveția, Suedia, de obicei, durează 12~25 de zile lucrătoare
În Italia, Brazilia, de obicei, durează 20~30 de zile lucrătoare
Alte țări, de obicei, durează 15~25 de zile lucrătoare
EMS shipping, de obicei, durează 4~7 zile lucrătoare
Costul de transport nu include taxe de import,iar cumparatorul este responsabil pentru taxele vamale.
Din cauza impactului de caracterul și obiceiurile locale și a altor factori politici, perioada de livrare va fi extins, vă rugăm să ne informați,vom ajuta extinde perioada de livrare.
Vă mulțumim pentru cooperare Mandat & Politica de Retur produs Defect trebuie să ne spună în termen de 3 zile atașat cu imaginea de defecte parte. Vă rugăm să returnați-l cu propriul dvs. de cost în termen de 1 săptămâni din momentul în care marfa este primit. Vom aranja la schimb una nouă pentru tine, la o dată. (ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în resaleable condiție, multumesc).
Dacă ai nevoie de restituire, singurul element prețul de listare este rambursabil. Cumpărătorul este responsabil pentru costul de transport maritim efectuate de transport produse înapoi. Freedback
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ. Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5.
Notă : Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Către proprietăți

Tip:
Blocuri
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
> 6 ani
Numărul De Model:
SD6072-6075
Nume De Brand:
SOARE SI NOR
Coduri de bare:
No
certificare:
3C
Clasificarea:
Montaj
Plastic Forma Bloc:
Auto-Blocare Cărămizi
3C:
Certificat
Avertizare:
Nu mânca city street view bloc compatibil cu legoeinglys
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS

Produse din categorie