Inteligent 5 Axe CNC Breakout Bord Interfață w/ LCD Display Digital Suport Mach3/EMC2/KCAM4 #SM613 @SD
Novato

Inteligent 5 Axe CNC Breakout Bord Interfață w/ LCD Display Digital Suport Mach3/EMC2/KCAM4 SM613 @SD

RON 231.60

El producto está disponible


Inteligent 5 Axe CNC Breakout Bord Interfață w/ LCD Digital
Suport pentru afișaj Mach3/EMC2/KCAM4
Aplicatii : Potrivit pentru o gamă largă de 2-fază și fază 3 microstep drivere de pe piață, cum ar fi M542, M542 H, MA860 H, 2 MA2278, 2 M542, 2 M860, 2 M982, DM542, DM860, 3 M565, 3 MA860, 3 MA2290 etc. Pentru consiliere, cum ar fi marca, de arhitectură mucegai, insigna, înscrisă pe plăcuța indicatoare, panouri de afișare, doorplate, mobilier, decor, etc. Acesta poate fi utilizat în diferite tipuri de masini, cum ar fi X-Y mese, mașini de etichetare cu laser, freze, mașini de gravat, pick-locul dispozitive, și așa mai departe. Acest breakout bord este doar o interfață bord, NU un stepper driver bord, acesta trebuie să lucreze pentru a controla motoare pas cu pas împreună cu microstep drivere (de exemplu. MA860 H etc.). Deci, nu se POATE controla motoare pas cu pas exclusiv.
Descrieri : Cele mai recente 3-a generație breakout bord a fost actualizat la cea inteligente, profesionale și industriale la nivel de interfață bord stabilite prin re-proiectarea PCB bord, încorporarea inteligent cip de memorie (versiunea professional) și modernizarea extern manual de instrumente de control (panou de comandă și display panel). De fapt, a 3-a generație breakout bord set are două tipuri de versiuni, una este versiunea standard, și alta este versiunea profesională. Compara cu versiunea standard, versiunea profesională are, în principal, două mai multe funcții decât versiunea standard, unul este " computer G-code funcția de înregistrare ", iar un altul este " manual de programare funcția ". Cu excepția acestor două funcții, aceste două tipuri de versiuni nu au alte diferențe. În primul rând, ambele dintre aceste două tipuri de versiuni au actualizat placi PCB, re-proiectarea PCB bord va face breakout bord controlul microstep drivere mai lin cu zgomot redus. Cu încorporat inteligent cip de memorie, versiunea profesională de acest generația a 3-5 Axe breakout bord poate înregistra cu ușurință MAXIM 4 Axe' (X, Y, Z, O Axa) G-codul care rulează pe CNC software (de exemplu, Mach3, EMC2, KCAM4, etc.) de pe computer, și apoi executați din nou înregistrate G-cod pentru a face motorul pas cu pas de muncă fără calculator orice mai mult. În plus, modernizate extern manual de instrumente de control (panou de afișaj și control pad) pe versiunea professional poate fi folosit nu numai pentru manual de control motor pas cu pas, dar, de asemenea, manual de programare G-code . Toate manual Programat codul G va fi, de asemenea, înregistrate în a încorporat inteligent cip de memorie, și apoi ne-am, de asemenea, poate rula cu ușurință înregistrate G-code pentru controlul motorului pas cu pas. Având în vedere că computerul G-code funcția de înregistrare este de ajuns pentru toate cele patru axe de lucru fără computer, pentru a evita repetarea funcție, manualul de programare funcție este în principal conceput pentru o axă de a face mișcare liniară, prin urmare, cele patru axe nu poate fi manual programat simultan. Această funcție este utilizat pe scară largă lucru pe care trebuie doar o Axă, cum ar fi RBI mașină, benzi Transportoare etc. Pe scurt, calitățile și funcțiile noii generații 3 avansat 5 axe breakout bord sunt revoluționat de la versiunea anterioară. Deci, noi credem că aceste două tipuri de versiuni trebuie să îndeplinească diferite de utilizatori pentru microstep drivere pe CNC DIY. Elementul ce vizionați este 5 Axe inteligent Versiune (BCD-E), dacă aveți nevoie de versiunea profesională, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.
Caracteristici : de Înaltă performanță, cost-eficiente. Pentru a controla manual motor pas cu pas, ambele standard și șoferii profesioniști au fost echipate cu panou de afișaj și control pad. Identifica automat atât de calculator și pad de control, funcții de calculator și de a controla pad-ul poate fi schimbat în mod inteligent pentru fiecare alte, fără nici o interferență. Panoul de afișaj pot traseu în timp real calea de rulare de G-Code de pe computer sau de intrare de control pad-ul, și apoi complet și sincron afișa schimbarea de MAXIM PATRU axe ' (X, Y, Z axei etc.) valorile de pe ecran, este complet sincron cu valorile schimbarea pe PATRU coordonate de Mach3. Ambele versiune standard și versiune profesională sunt compatibile cu Mach2, Mach3 (Implicit Software), Linux CNC (EMC2), KCAM4 CNC Software , etc.

Către proprietăți

Tip Motor:
Motor Pas Cu Pas
Numărul De Model:
5 axe

Produse din categorie