transport gratuit FK-7U3 USB / U-key card de control 2048*32,1024*64 pixeli suport pentru P10,F3.75,F5.0,p16,p13.33,p20 LED-uri semn de afișare
Novato

transport gratuit FK-7U3 USB / U-key card de control 2048*32,1024*64 pixeli suport pentru P10,F3.75,F5.0,p16,p13.33,p20 LED-uri semn de afișare

RON 359.40

El producto está disponible


Observație : Pentru litiu este produs periculos, multe companii de curierat nu accepta, sau taxe mai mari taxe de expediere.În cazul în care clienții aleg DHL ,Fe Dex,TNT, Aramex ,Ali Express Premium de Transport ,e Packet livrare ,va Vom trimite produsele fără baterii cu litiu.În cazul în care clienții aleg alte expediere ,ne va trimite în continuare card cu acumulator inclus.Dacă aveți într-adevăr nevoie de baterie, vă rugăm să ne contactați în avans. Vă mulțumesc !
FK-7 U3 LED display led controller card caietul de sarcini :
Lista de ambalare : 10buc FK-7 U3 control cu led-uri de carduri
Model Nr. : FK-7 U3
* Discreționară partiție
* Diverse uimitoare cadru
* Animație Gif
* Multi-limba
* cost-eficiente
temperatura de lucru : - 40~80 grade celsius ( regiune rusă mașină reală de validare) FK-7 U3 specifice Prameter : comunicare : USB interfata : 4*T12,2*T08 singură culoare de Înaltă gamă de pixeli : Max 1344*48 , 2048*32,1024*64 dual color de Înaltă gamă de pixeli : Max 512*64 ,1024*32,672*48 Șapte (complet) culoare : : 1024*16,256*64,336*48pixels (pentru M10,P16,P13.33 rgb module cu led-uri) Suport : Gif animație,grafice
Funcția extinsă : GIF animație, Program de curgere,Ceas, numărătoarea inversă etc.
suport de temperatură , umiditate,senzor de luminozitate
Fundal suprapunere tehnologie, inginerie readback tehnologii; suport infraroșu control de la distanță tehnologia cool tehnologie cuvânt; nelimitat program de partiționare și tehnologie; nelimitat de frontieră tehnologie; rețea de clustere trimite (pătrunde în rețea - coajă de arahide) funcția de Masă de import tehnologie ;
automate de actualizare software de driver și în mod automat actualizează firmware-ul de tehnologie; ecran parametri de un set de chei de tehnologii inteligente;
Vamale
1. Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Compania noastra nu umăr orice taxe în țara de destinație.
2. Suntem încercarea de a ajuta clienții să reducă la minimum sau evita orice TVA sau TVA sau alte Taxe de Import,dar nu putem garanta nici taxe ca depinde de client țării a politicii vamale. Dacă țara beneficiară vamale percepe unele taxe pentru colete ,destinatarul trebuie să plătească taxe vamale .Clientul este responsabil pentru taxe vamale .
3.Vă rugăm să fie informat că Biroul Vamal în toate țările au dreptul de a inspecta toate mesajele e-mail pentru țările lor și de a percepe taxe vamale pentru obiecte. Și Chantop co.,ltd nu este responsabilă pentru orice importul de Taxe/Impozite.
4. Orice importul de taxe sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Transport
1. Chantop a semnat transport acord cu celebra compania expres agenți (Cum ar fi DHL, Fed Ex, si EMS). Și poate obține o mare reducere de la ei, ne poate oferi mai ieftine bilete de transport de cost pentru tine. Și Transportul poate fi urmărită on-line. Noi vă va spune numărul de urmărire, cât mai curând ca să plecăm.
2. Elementele sunt expediate după ce plata este confirmat.
3. Vom livra produse prin EMS,DHL,UPS,FEDEX sau par Avion.
4. Nu suntem responsabili pentru eventualele accidente ,intarzieri sau alte probleme care sunt de competența serviciului de transport maritim.
Plata
1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
2. Vom accepta Escrow,card de Credit,Transfer Bancar.
3. Ne trimite la adresa de pe Aliexpress.com dacă nu ne informează.
Politica De Returnare
1. Dacă marfa este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Chantop va accepta retururi sau restituiri, în termen de 7 zile de la expedierea comenzii.Produsele returnate după 7 zile de livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
2. Declarațiile trebuie să fie recunoscut pentru prima dată de către Chantop înainte să se întoarcă.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține un număr RMA și de a iniția procesul de returnare.
3. Toate declarațiile trebuie să fie făcut în ambalajul lor original, cu suficient material de ambalare. Modificate sau instalate elemente nu vor fi acceptate pentru returnare/rambursare.
4. RMAs sunt valabile doar pentru 30 de zile de la data emiterii. Expirat RMAs nu vor fi onorate.
5. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, dacă se întoarcă .
Feedback-ul
1. Depindem de satisfacție a clienților de a reuși și de feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Către proprietăți

Nume De Brand:
Cahonten
Numărul De Model:
FK-7U3
Tip Motor:
afișajul arată imaginea
comunicare:
USB
Suport Multi-language:
Da
Suport de animație:
Da
Ceas timp de animație:
Embeded

Produse din categorie