CNC Router Profesional 4 Axa TB6560 Stepper Motor Driver cu Display LCD, Control Pad & Cutie de Aluminiu #SM607 @CF
Novato

CNC Router Profesional 4 Axa TB6560 Stepper Motor Driver cu Display LCD, Control Pad & Cutie de Aluminiu SM607 @CF

RON 679.60

El producto está disponible


CNC Router Profesional 4 Axa TB6560 Stepper Motor Driver
cu Display LCD, Control Pad & Cutie de Aluminiu
Descrieri :
1) Cele mai recente 3-a generație TB6560 Stepper Driver a fost actualizat la cea inteligente, profesionale și industriale la nivel de unitate stabilite prin re-proiectarea PCB bord, încorporarea inteligent cip de memorie (versiunea professional) și modernizarea extern manual de instrumente de control (panou de comandă și display panel).
2) de Fapt, a 3-a generație TB6560 pas cu pas Șoferii au două tipuri de versiuni, una este versiunea standard , și alta este versiunea profesională . Compara cu versiunea standard, versiunea profesională are, în principal, două mai multe funcții decât versiunea standard, unul este " computer G-code funcția de înregistrare ", iar un altul este " manual de programare funcția ". Cu excepția acestor două funcții, aceste două tipuri de versiuni nu au alte diferențe.
3) în Primul rând, ambele dintre aceste două tipuri de versiuni au actualizat placi PCB, re-proiectarea PCB bord va evita TB6560 cip de pe placa fiind usor cu sufletul la gură ca și versiunea anterioară.
4) Cu embedded inteligente cip de memorie, versiunea profesională a acestei a 3-a generație 4 Axa TB6560 Stepper Driver poate înregistra cu ușurință G-codul care rulează pe CNC software (de exemplu, Mach3, EMC2, KCAM4, etc. .) de la computer, și apoi executați din nou înregistrate G-cod pentru a face motorul pas cu pas de muncă fără calculator orice mai mult.
5) de Asemenea, modernizate extern manual de instrumente de control (panou de afișaj și control pad) pe versiunea professional poate fi folosit nu numai pentru manual de control motor pas cu pas, dar, de asemenea, manual de programare G-code. Toate manual Programat codul G va fi, de asemenea, înregistrate în a încorporat inteligent cip de memorie, și apoi ne-am, de asemenea, poate rula cu ușurință înregistrate G-code pentru controlul motorului pas cu pas. Având în vedere că computerul G-code funcția de înregistrare este de ajuns pentru toate cele trei axe de lucru fără computer, pentru a evita repetarea funcție, manualul de programare funcție este în principal conceput pentru o axă de a face mișcare liniară, prin urmare, cele trei axe nu poate fi manual programat simultan. Această funcție este utilizat pe scară largă lucru pe care trebuie doar o Axă, cum ar fi RBI mașină, benzi Transportoare etc.
6) în ultima vreme, atât de aceste două tipuri de versiuni adopte complet închise de izolare optică și bipolară curent constant elicopter pentru a asigura de lucru la zgomot redus și vibrații, și pentru a evita târâtor la o viteză redusă. Este foarte potrivit pentru conducere 2-faza 4-faza hibride, motoare pas cu pas.
7) pe scurt, calitățile și funcțiile noii generații 3 avansat 4 Axa TB6560 Stepper Driver sunt revoluționat de la versiunea anterioară. Deci, noi credem că aceste două tipuri de versiuni trebuie să îndeplinească diferite de utilizatori pe CNC DIY.
8) elementul ce vizionați este 4 Axe Versiunea Standard (TB3 CD-S (Caseta)) , daca ai nevoie de alte versiuni, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.
Caracteristici :
1) de Înaltă performanță, cost-eficiente.
2) Automat de repaus-reducerea curentului.
3) Pentru a controla manual motor pas cu pas, ambele standard și șoferii profesioniști au fost echipate cu panou de afișaj și control pad.
4) identifica Automat atât de calculator și pad de control, funcții de calculator și de a controla pad-ul poate fi schimbat în mod inteligent pentru fiecare alte, fără nici o interferență.
5) panoul de Afișaj pot traseu în timp real calea de rulare de G-Code de pe computer sau de intrare de control pad-ul, și apoi complet și afișarea Simultană a schimba de fiecare axa'(X, Y, Z axe etc.) valorile de pe ecran.
6) Ambele de versiune standard și versiune profesională sunt compatibile cu Mach2, Mach3 (Implicit Software), Linux CNC (EMC2), KCAM4 CNC Software, etc. În plus, versiunea profesională, de asemenea, poate în mod automat traseul de cale de rulare calea de G-Code de la CNC software (de exemplu, Mach3, EMC2, KCAM4, etc.) de la calculator și înregistra G-code în chip de memorie; Ușor pentru a rula în mod repetat G-cod pentru a controla motoare pas cu pas, fără calculator.
7) versiunea profesională sprijini, de asemenea, manual de programare prin intermediul pad de control, atâta timp cât intrare valorile necesare pe o axă și le înregistrează în chip de memorie de driver-ul, și apoi executați aceste valorile înregistrate la unitatea axa pentru a face mișcare liniară, utilizate pe scară largă pe RBI mașină, Transportoare și așa mai departe.

Către proprietăți

Tip Motor:
Motor Pas Cu Pas
Numărul De Model:
4 axa tb6560

Produse din categorie