2014 vânzări la cald Leadshine DM432C Digital Motor pas cu pas de control Driver
Novato

2014 vânzări la cald Leadshine DM432C Digital Motor pas cu pas de control Driver

RON 200.00

El producto está disponible


Introducere
La DM432 C este o versatilitate complet digital pas cu pas driver bazat pe un DSP cu control avansat algoritm. La DM432 C este următoarea generație de digital motor pas cu pas de control. Acesta aduce un nivel unic de sistem de finețe, oferind cuplu optimă și null-uri mid-range instabilitate. Motor auto-identificare și parametru de auto-configurare oferă o tehnologie optimă de răspunsuri cu diferite motoare și ușor de utilizat. Condus motoare poate rula cu mult mai mic zgomot, de încălzire mai mici, mișcare lină decât cele mai multe dintre driverele de pe piețele. Caracteristicile sale unice de a face DM432 C o soluție ideală pentru aplicații care necesită viteză redusă finețe.
Caracteristici
- Anti-Rezonanta, oferă cuplul optim și null-uri mid-range instabilitate
- Motor de auto-identificare și parametru de auto-configurare tehnologie, oferă răspunsuri optime cu motoare diferite
- Multi-pas cu Pas permite o rezoluție scăzută pas de intrare pentru a produce o mai mare microstep de ieșire pentru buna performanță a sistemului
- Microstep rezoluții programabil, de la full-pas pentru a 51,200 pași/rev
- Tensiune de alimentare până la +40 VDC
- Curent de ieșire programabil, de la 0,5 a la 3.2
- Puls frecvență de intrare de până la 200 KHz
- TTL compatibil și izolate optic de intrare
- Automate de repaus-reducerea curentului
- Potrivit pentru 2 faze si 4 faze motoare
- Suport PUL/DIR și CW/CCW moduri
- Supra-tensiune, supra-curent, faza de eroare protec
Aplicații
Potrivit pentru o gamă largă de motoare pas cu pas, de la NEMA dimensiuni de la 14 la 23. Acesta poate fi utilizat în diferite tipuri de masini, cum ar fi mașinile de tăiat cu laser, marcare laser, de înaltă precizie X-Y mese, mașini de etichetare, și așa mai departe. Caracteristicile sale unice de a face DM432 C o soluție ideală pentru aplicații care necesită viteză redusă finețe.
Specificații electrice (Tj = 25 ° C/77 F)
Parametrii
DM432 C
Min
Tipic
Max
Unitate
Curent de ieșire
0.1
-
3.2 (2.3 RMS)
O
Tensiune de alimentare
+20
-
+40
VDC
Logica semnal de curent
7
10
16
m A
Puls frecvență de intrare
0
-
200
k Hz
Rezistența de izolație
500
MO
Specificațiile mecanice (unitate : mm[inch])
Alocarea pinilor și Descriere
Conector P1 Configurații
Funcția Pin
Detalii
PUL+
Semnalului puls : In single pulse (puls/direcție) modul de intrare reprezintă semnalul, fiecare crescător sau descrescător active (software configurabil); 4-5 V când PUL-MARE, 0-0.5 V când PUL-LOW. În două modul pulse (puls/puls) , intrare reprezintă sensul acelor de ceasornic (CW) puls,activ, atât la nivel înalt și nivel scăzut (software configurabil). Pentru încredere răspuns, lățime puls ar trebui să fie mai mult de 2,5 µs. Seria connect rezistențe pentru limitarea curentului când +12 V sau +24 V folosit. La fel ca DIR și ENA semnale.
PUL-
DIR+
DIR semnal : Într-un singur modul puls, acest semnal are scăzute/ridicate niveluri de tensiune, reprezentând două direcții de rotație a motorului; in dubla-modul puls (software configurabil), acest semnal este contra-cronometru (CCW) puls,activ, atât la nivel înalt și nivel scăzut (software configurabil). Pentru încredere mișcare de răspuns, DIR semnal ar trebui să fie înainte de PUL semnal de 5µs cel puțin. 4-5 V când DIR-MARE, 0-0.5 V când DIR-LOW. Vă rugăm să rețineți că direcția de rotație este, de asemenea, legate de motor driver cabluri meci. Schimbul de conectarea a două cabluri pentru o bobina pentru driver-ul va inversa direcția de mișcare.
DIR-
ENA+
Semnalul de activare : Acest semnal este folosit pentru activarea/dezactivarea driver. Nivel ridicat (NPN semnal de control, PNP și Diferențial semnale de control sunt, dimpotrivă, și anume nivelul Scăzut pentru a permite.) pentru a permite conducătorului auto și nivel scăzut pentru dezactivarea driver. De obicei, rămâne NECONECTAT (ACTIVAT) .
Conector P2 Configurații
Funcția Pin
Detalii
+Vdc
Sursa de alimentare, 20~40 VDC, Inclusiv de fluctuație de tensiune și EMF tensiune.
GND
Puterea La Sol.
UN+, UN-
Motor Trifazic Un
B+, B-
Faza Cu Motor B
Selectarea Microstep Rezoluție și Driver Curent de Ieșire
Microstep rezoluții și curent de ieșire sunt programabile, fostul poate fi setat la full-pas pentru a 102,400 pași/rev iar acesta din urmă poate fi setat de la 0.

Către proprietăți

Numărul De Model:
DM432C
certificare:
CE,ISO
Tip:
Motor Pas Cu Pas

Produse din categorie