BICICLETE Noi Plăcuțe de Frână Ecologice se încadrează Spate YAMAHA WR 400 F 1998,XT 225 Serow 1995-2000,Tricker 250 2006 OEM FRÂNARE Transport Gratuit
Novato

BICICLETE Noi Plăcuțe de Frână Ecologice se încadrează Spate YAMAHA WR 400 F 1998,XT 225 Serow 1995-2000,Tricker 250 2006 OEM FRÂNARE Transport Gratuit

RON 52.00
RON 70.92

El producto está disponible


BINE ATI VENIT LA ZPMOTO 'S SHOP
Echivalent cu EBC # FA152
Această Listă este pentru o Pereche de plăcuțe de frână pentru urmatoarele modele :
F= Fata - R= - Spate, F & R= Față Și Spate
Ușor De Instalare. Direct OEM montarea
Pachet : 1 Pereche x Plăcuțe de Frână (Ca in imagine)
ZP Frâne produce trei tipuri de plăcuțe de frână special pentru scutere – plăcuțe de frână organice , Rosu de frana ceramice si sinterizate plăcuțele de frână.
Plăcuțele de Frână Kevlar organice seria oferă exact asta, o mai mare pad de performanță și de viață pentru mijlocul grele scuter bicicleta gama.
Aceste scuter plăcuțele de frână sunt făcute în CHINA, folosind 30% cupru pulbere de greutate cu granule de carbon . Ele oferă o durată de viață mai mare decât originalul tampoane împreună cu un bun efect de frânare și aproape nici un disc daune. Acest compus este potrivit pentru utilizarea pe toate mai grele scutere cu motoare mai mari de repede strada utilizat și este perfect pentru utilizarea cu orice disc de frână material.
Numai premium ingrediente non-toxice sunt utilizate atunci când aceste tampoane sunt fabricate ceea ce le face un produs eco-friendly, fără a compromite calitatea. Kevlar organice de mare durabilitate scuter tampoane cu 30% cupru pulbere de greutate și granule de carbon pentru a oferi un pad care dureaza mult mai bine decât originalul tampoane și cele mai multe concurent de tampoane, dar oferă o calitate superbă a frânei de efect. Kevlar organice serie tampoane sunt o alegere perfecta pentru mai grea și mai mare motor de scutere in spirit de uz urban și sunt potrivite pentru utilizarea cu toate tipurile de disc materiale.Excelent tampoane la un preț affortable. Cea mai populara alegere.
CARACTERISTICI ȘI BENEFICII ALE ACESTOR PLĂCUȚE DE FRÂNĂ :
· Carbon organic compus
· TÜV și ECE R-90 aprobat
· Extinde durata de viață de peste tampoane standard
· 30% din greutate cupru moale praf incluse îmbunătățește viața, dar nu înseamnă absolut NICI un disc daune
· Superb deget putere de frânare și de control
· Durata de viață mai lungă decât pur organice, ideale pentru scuter de inchirieri biciclete si masini mai grele.
· ECO-friendly cu zero ingrediente toxice.
· Absolut NICI daune disc cu aceste tampoane.
· Consum Redus De Praf.Ideal pentru călăreți rapid.
· Proiectat pentru toate vreme de aplicații și stabilitate la Temperaturi Ridicate.
· Recuperarea rapidă a forței de Frânare în timpul umed.
· Oferă neegalat pedala simt.Depășește Specificațiile OEM.
Este noua ta sursa pentru Motociclete si ATV-uri piese și accesorii. Mii de produse la pretul corect, Dacă nu vedeți în aliexpress Magazin , vă rugăm să ne contactați. Suntem adăugarea de noi lucruri de zi cu zi și ne putem bate, de obicei, cu orice preț! Plăcuțele de frână și discuri sunt critice pentru siguranța și ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Semne plăcuțele de frână trebuie înlocuite includ : · Vibrații · Slefuire · Guițat · performanță Slabă
Putem accepta Alipay / Paypal / Western Union / Money Gram. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Ne va livra comanda dvs. în termen de 24 de ore de la primirea de plată verificată. Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail,Vom livra la Alipay adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,termenul de Livrare este de 8-28 zile lucrătoare. EMS : 5-14 zile. DHL/UPS : 3-7 zile. Expediere rapidă : Express Mail Service este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu. Cumpărători - vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Dacă te simți dezamăgit cu element, spune-ne în termen de 7 zile de la livrare. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de restituire sau de schimb. Costul de expediere suportate este pe tine. Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/ negativ feedback-ul.

Către proprietăți

Înălțime Element:
0.9cm
Articol Diametru:
7cm
Nume De Brand:
DTRAD
Tip De Element:
Discuri De Frână
Lățime Produs:
4.08cm
Element De Lungime:
6.2cm
Tip De Material:
CUPRU,CARBON,ALUMINIU, STANIU, GRAFIT
Articol Greutate:
0.24kg
Caracteristici Speciale:
plăcuțe de frână
Extern De Certificare De Testare:
ECE
Numele Modelului:
ZP152

Produse din categorie