candice guo! Metoo jucărie de pluș papusa animal rucsac moale baby stripe broasca maimuță ghiozdan cadou 1 buc
Novato

candice guo! Metoo jucărie de pluș papusa animal rucsac moale baby stripe broasca maimuță ghiozdan cadou 1 buc

RON 54.00
RON 57.28

El producto está disponible

Prețul inițial $29.79. Acum ??? Prețul inițial $15.39. Acum ??? Prețul inițial $14.83. Acum ??? Prețul inițial $9.98. Acum ??? Prețul inițial $10.98. Acum ??? Prețul inițial $20.29. Acum ??? Prețul inițial $11.29. Acum ??? Prețul inițial $7.99. Acum ??? Prețul inițial $9.98. Acum ??? Prețul inițial $10.97. Acum ???
Prieten drag, Chineză magazin!
Magazinul nostru este profesionist copii magazin de jucării, puteți găsi diferite tipuri de jucării, de asemenea, de-mi poți spune nimic.
Este pentru copilul tau este bine sa alegi un magazin bun.
Aici putem garanta produse de înaltă calitate și rapid-servicii de rata.
Vă mulțumesc foarte mult!
Metoo jucărie de pluș papusa animal rucsac moale baby stripe broasca maimuță ghiozdan cadou 1 buc
Material : pluș
Stil : broasca, maimuță, câine, caterpillar
Dimensiune : 35*29 cm
Greutate : 0.25 kg Atentie : de obicei, acesta va costa aproximativ 1 lună pentru țara dumneavoastră a trimis prin China post air mail, dar în vânzare la cald sezoane (în timpul unor zile speciale) poate costa aproximativ 2 luni. Dacă nu se poate aștepta atât de mult timp vă rugăm să nu plasați comanda . Sperăm, de asemenea, veți obține bunuri cât mai curând posibil, dar nu putem controla viteza de transport, vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.
End_Of_Item_Desc
Impozite
1) comanda va fi declarată drept cadou și de valoare mai mică pentru a elimina și de a minimiza fiscale personalizate, și ușor de personalizat procedurii.
2) regulile sunt diferite în fiecare țară, din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a ști relus, regulamente, personalizate tradiții, practici, acte în fiecare țară, prin Urmare, nu putem oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră, dar dacă știi informațiile de impozite reguli în țara ta, spune-ne, suntem mai mult decât fericiți să-ți urmezi pas. Transport
noi sprijinim transport gratuit prin china post air mail, de obicei, acesta va costa 15~45 de zile la țară. dar când a intrat în sezonul de vânzări, compania China post va are de-a face cu mii de pachet în fiecare zi, și personalizate va consolida supravegherea de fiecare ambalaj, vor fi mulți factori externi cauza întârziere, așa că poate va costa mai mult de 2 luni de la țară. dacă doriți să cumpere un cadou pentru o zi speciala, este bine pentru tine de a cumpăra înainte de 2~3 luni. multumesc de Rambursare
1) produsele Defecte trebuie să spun în termen de 3 zile, împreună cu fotografii de piese defecte, putem trimite unul nou pentru înlocuire, dar clientul trebuie să plătească de transport de marfă
2) dacă doriți o rambursare, doar cantitatea de marfa în sine Feedback-ul
Dacă ești fericit cu elementele pe care le-au primit, pls da-ne un feedback pozitiv, de susținere tale este puterea de a lucra.

Către proprietăți

Tip De Element:
Plus Rucsaci
Caracteristici:
Umplute & Pluș
Avertizare:
grija
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
2-4 Ani,5-7 Ani
Material:
De pluș
Dimensiuni:
35*29 cm
Numărul De Model:
G15042004

Produse din categorie