Transport Gratuit!!! 10buc 1N4007 redresor redresor filtru de circuit AC-DC convertor de putere (placă de gol)
Novato

Transport Gratuit!!! 10buc 1N4007 redresor redresor filtru de circuit AC-DC convertor de putere (placă de gol)

RON 32.00
RON 37.60

El producto está disponible


..
10buc 1 N4007 redresor redresor filtru de circuit AC-DC convertor de putere (placă de gol)
..
..
Descriere Produs
10buc 1 N4007 redresor redresor filtru de circuit AC-DC convertor de putere (placă de gol)
.. 1 N4007 Rectifier Redresor cu filtru de circuit AC-DC convertor de putere (placă de gol) PCB Dimensiuni mm (31" 15" 1.6) ..
Bine ati venit la magazinul nostru, bucurați-vă de transport maritim de aici, puteți contacta cu mine în mod liber dacă orice întrebare, de obicei, va vom trimite datasheet,codul prin e-mail . sper să fac afaceri cu tine.
plata : se accepta doar plata prin card de credit,western union. Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale . Transport : Putem Livra în întreaga Lume, dar, Italia, Nigeria, Brazilia va dura mult timp de livrare . Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plata Nava în întreaga lume, de la Hong Kong în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit, și vă va oferi numărul de urmărire, urgent. uneori vom trimite prin plat post air mail dacă doar un pret mic pentru.Sper că ai înțeles. vă sfătuim transport prin DHL sau EMS ,și ne-au dat un discount pentru tine,poate a primit-o în 4-9 zile lucrătoare . este nevoie de aproximativ 15-30 zile, de obicei, dacă de transport maritim de CHina/Hong Kong post air mail de Feedback : feedback-ul este foarte important pentru noi, pls lasa-mi un 5 stele feedback-ul dacă sunteți mulțumiți de serviciile noastre si produsele noastre,sau pls contact cu mine, dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil. Garantie si Retur : 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Cumpara cu incredere de Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. DESPRE NOI : avem mult mai multe produse, va rugam sa ne contactați dacă aveți nevoie.bine ati venit la en-gros. MULTUMESC MULT!!

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Material De Bază:
Noi
Min. Lățime De Linie:
Noi
Min. Spațiere Linie:
Noi
Grosime Bord:
Noi
cupru grosime:
Noi
Finisare De Suprafață:
Noi
Min. Dimensiunea Găurii:
Noi
Numărul De Model:
Noi

Produse din categorie