24V cu Cablu Ridicat Trotuar Filtru de Tunel de Coastă de Siguranță Rutieră Stud Lumina de Chihlimbar
Novato

24V cu Cablu Ridicat Trotuar Filtru de Tunel de Coastă de Siguranță Rutieră Stud Lumina de Chihlimbar

RON 33.00
RON 35.96

El producto está disponible


Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru!
Culoare LED : Amber
Garantie : 2 ani
Modul de Control : de control al luminii
Modul de lucru : echilibru
Material Carcasă : Plastic
Rezistent la apa : IP65
Dimensiune produs : 100*100*20mm
Distanța vizuală >800m
Durata de viata : 3-5ani
Capacitate de încărcare : 20tons
Greutate : 120g
Aplicații :
Cu fir drum știfturi sunt utilizate în principal în zonele întunecate, cum ar fi tuneluri, zone sub poduri ect.. Herghelia a fost special conceput pentru a îmbunătăți carosabilului de siguranță și poate ajuta pentru a preveni accidente grave. Ele sunt, de asemenea, ideal pentru iluminarea poteci, punți și docuri.
Ambalare accesorii :
1.1 caseta de alb
2.1 fir drum stud Descriere Produs
Informații Despre Companie
Shen Zhen Largă Mod Optoelectronica Co.,Ltd este un producător profesionale de CONDUS de trafic de produse .Am specilize în LED-uri de trafic singal lumina ,săgeată de lumină de trafic ,solar drum stud ,trafic temporizator,ETC ,CONDUS de pixeli grup ,ghid de trafic de lumină .etc
Compania noastră se concentrează pe știință și tehnologie inovare și noi avem propria noastră echipă de cercetare pentru a dezvolta noi inteligent de trafic de produse, cu scopul de "a Păstra drumul mai sigur."și noi avem propria noastră fabrică ,astfel încât să putem oferi direct din fabrică preț,stricte QC înainte de produse shipp ed afară .Oferim, de asemenea, bun aftersale serives ,dacă orice întrebare despre produse sau altele, puteti sa ne contactati , va vom oferi feedback în termen de 24 de ore .
Toate produsele noastre sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite piețe în întreaga lume.
Ne tot caută produse de înaltă calitate și servicii remarcabile client.
Certificate :
legate de produs
Ambalare
1.Ambalare de export cutie de carton standard.
2.1 Set/1 Package.
Plata
1.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.
Transport
1.Noi, de obicei, trimite articol în termen de 2 zile după plată. Uneori, puteți primi pachetul de repede, în termen de 14 zile, dar uneori poate durează aproximativ 24 de zile pentru a ajunge. Din cauza la posta, Sper că puteți înțelege.
2.Vom livra elementul prin poștă aeriană din Hong Kong post. Standard de transport folosind poșta e-mail de aer, ia 14-26 zile lucrătoare de la livrare. Garanție vor fi furnizate în termen de 30 zile după livrare.
3.Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout. Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout. Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.
Garanție
1.Noi oferim 1 an garantie. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile lucrătoare de la livrare.
2. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.
Produsele returnate după 7 zile lucrătoare de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport.
Feedback-ul
1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Multe mulțumiri pentru sprijinul acordat!!! Sper că ești mulțumit de serviciile noastre! Sper să avem un termen lung și prietenie, cooperare de afaceri.

Către proprietăți

Numărul De Model:
WDMB4
culoare:
Amber
Rata de IP:
IP 68
Material:
Plastic
Capacitatea de rezistență a :
20 de Tone
Tensiune de lucru:
24 v

Produse din categorie