Transport gratuit de 1 BUC BSP Mor G1-11 pipe threading Moare Unelte pentru filetare Strung Model Inginer Filet Filtru pentru conducte de apă
Novato

Transport gratuit de 1 BUC BSP Mor G1-11 pipe threading Moare Unelte pentru filetare Strung Model Inginer Filet Filtru pentru conducte de apă

RON 63.96

El producto está disponible


Caracteristici Produs :
1 BUC de înaltă calitate 9 Si Cr făcut BSP G1"-11 pipe threading moară de apă speciale de filetat teava de 100% de calitate și de Brand nou. Duritate mare și durabil Muri poate fi instalat în MOR cheie, folosind manuale de prelucrare fire pot fi, de asemenea, montate pe muri titularul de pe aparat pentru a folosi adecvat pentru mucegai de prelucrare,nu pentru SS.
Caietul de sarcini pentru referință :
G1/8"- gaura diametru nominal dimensiunea este de 1/8 inci, cu șurub diametru 9.728 mm
G1/4"- gaura diametru dimensiunea nominală este de 1/4 inch, cu șurub diametru 13.157 mm
G3/8"- gaura diametru nominal dimensiunea este de 3/8 inch, cu șurub diametru 16.662 mm
G1/2"- gaura diametru nominal dimensiunea este de 1/2 cm, diametru șurub 20.955 mm
G3/4"- gaura diametru nominal dimensiunea este de 3/4 inch filet diametru 26.441 mm
G1" - gaura diametru dimensiunea nominală este de 1 cm, diametrul șuruburilor 33.249 mm
Pachetul Inclus :
1buc BSP G1"-11die British standard pipe threading mor
Produse Conexe :
Fotografie De Produs
Parametrii după cum arată următoarele :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Către proprietăți

Fir De Direcție:
Chiar
Tip:
Mor
Numărul De Model:
VD-MDBSPG1-11
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FUDO
Numărul de Bucăți:
1
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Material:
Aliaj de oțel
Articol:
BSP G1 -11DIE
Cerere:
oțel prelucrat de prelucrare
BUC:
1 buc

Produse din categorie