En-gros de transport gratuit >>2r 9mm Natural Alb Colier de Perle Brățară Set
Novato

En-gros de transport gratuit >>2r 9mm Natural Alb Colier de Perle Brățară Set

RON 138.00
RON 183.92

El producto está disponible


nici o cutie de bijuterii
Perla este singura bijuterie creată de o ființă vie. Cu mai mult de 5000 de ani de istorie, în istoria omenirii, perla este "regina de pietre". Din cele mai vechi împărați, la drepturi de autor și celebrități de astăzi, perlele au fost adorat ca un semn de bogăție și gust rafinat.
- În zilele noastre, perle de apă dulce sunt din ce în ce mai multe și mai la modă pentru oamenii din întreaga lume. 95% de apă proaspătă perle sunt cultivate în China. Producția anuală este de aproximativ 1500 de tone.
- Cu mare calitate și preț accesibil, de apă dulce pearl a devenit o alternativă populară la Japonezi Akoya pearl și south sea pearl. Apă dulce pearl și-a creat o nouă modă în perle lume ca o alternativă la prețuri accesibile pentru costisitoare perle de apă sărată, cum ar fi Akoya, South Sea Pearl și Tahitian Pearl.
Grija pentru Perle
Chiar și perle de cultură cu straturi mai groase sunt mai fragile decât cele mai multe alte pietre pretioase, așa că trebuie să se descurce cu ele cu grijă pentru a le păstra în cele mai bune condiții.
Perlele va rămâne curat daca le-ai pus dupa ce ai aplicat machiajul și parfumul.
Șterge-ți perle cu o cârpă moale, fără scame, de indata ce le scoate. Pânză poate fi umezită cu apă sau poate fi uscat. Dacă umed, permite perle să se usuce la aer înainte de a le pune deoparte.
Murdar perle pot fi curatate cu o solutie de apa si sapun.
Nu curăța perle cu soluții care conțin amoniac sau detergenti.
Nu pune bijuterii perla într-o mai curat cu ultrasunete.
Nu utilizați produse de curățare abrazive sau freca perle cu pânză abrazivă. Ambele pot purta departe de sidef acoperire, lăsându-vă cu un aspect de câmpie șirag de mărgele.
Stocarea Perle
Nu stocați perle cu alte bijuterii, deoarece se pot zgâria cu ușurință atunci când metale sau pietre pretioase freca împotriva lor. Găsi un slot special in caseta ta de bijuterii de perle, sau păstrați-le într-o pungă moale fabricat din piele de căprioară sau un alt non-materiale abrazive.
Amenda coliere de perle ar trebui să fie racordat periodic, astfel încât sunteți sigur de mătase sau nylon care le deține este în formă bună.
Restring Perle Și Nod De Siguranță
Pentru a preveni rupere fir, este o idee bună de a avea perle racordat periodic-poate o dată pe an sau, dacă le purta de multe ori. Înnodarea firului între fiecare perla va preveni toate perlele de la care se încadrează pe fir în cazul în pauze strand. De asemenea, înnodare previne perle de frecare unul împotriva altuia și provoacă daune. Un pic de îngrijire poate merge un drum lung spre a asigura perle rămâne în condiții de siguranță și luminoase pentru anii care vor veni! Noastre de coliere de perle sunt innodate.
PERLA ZONELE cu 6 ani de experiență în apă dulce pearl cerc în China, vom oferi o varietate de Bijuterii Perla cu cea mai bună calitate și prețuri foarte rezonabile. Toate e Bay elementele enumerate sunt situate în atelierul nostru din China.
Vom achiziționa cantități mari de perla la perla directe pentru agricultori, astfel încât costurile noastre sunt bine controlate. Apoi vom trece mari reduceri pentru clientii nostri de pe e Bay. Asta înseamnă că toți clienții noștri, pe e Bay se vor bucura de acest avantaj. Ca nici un agent implicarea, perlele noastre sunt la preț scăzut și cu aceeași amendă calitate ca cele vândute în magazinele de bijuterii.
Fiecare bucată de Bijuterii Perla este atent proiectat de designerii noștri talentați și de mână-înnodate în atelierul nostru propriu. Prin urmare, achiziționarea de noi mijloace de a cumpara direct de la sursă cu preț rezonabil.
Noi bun venit cu amănuntul, cu ridicata și comanda personalizata. Vom menține o mare perla de inventar și nou-veniți în fiecare săptămână. Avem o "Hassle-free" 14 zile de returnare/politica de rambursare și a nu cere taxă de repopulare. Vă rugăm să răsfoiți selecția noastră de Bijuterii Perla, care sunt la fel de frumoase ca acestea sunt accesibile.
Noi vă oferim o Satisfacție de 100% și Nici un Risc de Bani Înapoi de Garantare.

Către proprietăți

Tip De Element:
Seturi De Bijuterii
Fine sau de Moda:
Moda
Incluse Alt Element Descriere:
Set
Seturi De Bijuterii Tip:
colier/bratara
Formamodel:
Runda
Stil:
Trendy
Ocazie:
Nunta
Material:
pearl
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce
Gen:
Femei
Numărul De Model:
Set
Metale De Tip:
Placat Cu Aur

Produse din categorie