Deluxe Ceas Instrumentul De Reparare Kit Cu Watchband Link-Ul De Pin Remover 16-Bucata/Set Trupa Pin Curea Link Remover Înapoi Deschizator Freeshipping
Novato

Deluxe Ceas Instrumentul De Reparare Kit Cu Watchband Link-Ul De Pin Remover 16-Bucata/Set Trupa Pin Curea Link Remover Înapoi Deschizator Freeshipping

RON 47.00
RON 51.96

El producto está disponible


Deluxe Ceas Instrumentul De Reparare Kit Cu Watchband Link-Ul De Pin Remover 16-Bucata/Set Trupa Pin Curea Link Remover Înapoi Deschizator
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Către proprietăți

Nume De Brand:
BES
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul de Bucăți:
16
Numărul De Model:
145
Pachet:
PP
Tip:
Uita-Instrumentul De Reparare Kit
Cerere:
Uita-Instrumentul De Reparare Kit
is_customized:
Yes
Tip:
Scule De Mână

Produse din categorie