65cm Metal anal plug ocupe de bici din piele cu 7 cozi împletite ,sex piele flogger cu vibrator se ocupe de sex bici jucarii pentru cupluri
Novato

65cm Metal anal plug ocupe de bici din piele cu 7 cozi împletite ,sex piele flogger cu vibrator se ocupe de sex bici jucarii pentru cupluri

RON 78.00
RON 91.96

El producto está disponible


Notificare :
Suntem fabrica pe baza de magazin on-line, și putem garanta o calitate bună. Dacă ați plătit pentru o comanda de mai mult de 35 de dolari, vei primi gratuit un mic cadou, care arată ca mai jos.
Brand : Smspade
Tip de element : WP-40
Material : piele
Dimensiune : unul mărime se potrivește tuturor
Culoare : Ca imagini arată
Descriere -piele bataia bici cu mâner de metal
Dezlănțui Dom/Dominatoare din tine cu acest Lux Bataia whipp. O mare 65cm lungime, acest înaltă calitate bici de piele are un metal anal plug ocupe și de piele împletit cozi de puternic și vizate de pedeapsă.
specificațiile produsului
flogger material : piele
flogger culoare : negru
flogger lungime : 65cm
flogger cozi : 9pcs
Descrierea completă piele bataia bici cu mâner de metal
Livra bataia de o viață cu această uimitoare de Lux Bataia
bici. Fabricat din greu, materiale de înaltă calitate, cu mâner de metal ar putea fi, de asemenea, utilizat ca un anal plug.
În picioare la un perdaf 65cm timp, veți obține o mulțime de bat de
fiecare leagăn cu Lux Bataia cu biciul.
P roduct display
PS : feedback-ul este vânzătorul a primit feedback de la cumparatori,nu numai pentru acest articol.
Pachet :
Toate elementele vor fi livrate la cumpărător s-a confirmat Aliexpress.com adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.
• Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri pe exonerat de plata primite.
• Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul aliexpress.com mesaj de sistem.
• Atentie : nu Suntem responsabili pentru taxe vamale sau taxe. Cu toate acestea, vom minim pentru tine.
Produsele sunt expediate prin :
• China Post înregistrate (pentru cele mai multe destinații din întreaga Lume)
• Notă : veți primi un număr de urmărire după confirmare de livrare, pe care le puteți utiliza pentru a urmări coletul on-line.
• Coletele ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 sau 35 de zile lucrătoare.
• Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
Vă rugăm, citiți despre această politică înainte de a returna orice produs.
• Înainte de orice întoarcere să ne contactați prin mesaj de sistem sau de asistență pentru clienți de e-mail. Unele informații suplimentare vor fi solicitate de la tine pentru a oferi.
• Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.
• În acest caz cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale. Garantam pentru fiecare client cu cea mai bună calitate și servicii.
Toate bunurile a trecut prin control strict de calitate și testare pentru a se asigura că acesta este în stare bună înainte de nava.
• În mod normal, noi oferim 3 luni garantie pentru toate mărfurile, în cazul în care elementele sunt defecte, ne informeze cu 3 zile dupa ce ai primit pachetul.
• Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.
• Pentru a menține controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.
• Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un "POZITIV 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.
• Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm, să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Către proprietăți

Tip De Element:
Jocuri Pentru Adulți
Nume De Brand:
smspade
Material:
piele
Dimensiune:
one size
Numărul De Model:
WP-40
culoare:
Negru

Produse din categorie